Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347638
6,9 60 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Musze przyznać że rzygam już tymi wszystkim komiksowymi filmami dla niedorozwiniętych.. Ile można te bajki upośledzone kręcić, co chwile avagners, supermeny, spidermany, zielone obsrane latarnie, iron many, x many, albo transformersy dla dzieci opóźnionych !! przez to nie powstają inne dobre filmy bo aktorzy wiecznie zajęci przebieraniem się w jakiś super maczo przygłupów w pelerynach. Ogólnie świat filmów przestaje istnieć, powstają tylko te gówna dla oferm życiowych chcących być superbohaterami.

ocenił(a) film na 8
zAb

idz trolu troluj gdzie indziej

ocenił(a) film na 10
zAb

Musisz mieć smutne życie bez wyobraźni :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Podpis

nie żyje odpadzie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
zAb

Też się dziwię, że ludzi podniecają tego typu odpady filmowe.

ocenił(a) film na 9
zAb

nie lubisz takich filmów to nie oglądaj. Proste? proste

Geeky

Przeczytaj wypowiedź do końca zanim skomentujesz.

ocenił(a) film na 2
zAb

No wkońcu znalazłem osobę, która nie ma przesiąkniętego mózgu takimi gównami. Jprd, ja nie wiem, jak to można oglądać. Autor dobrze powiedział, to jest dla dzieci opóźnionych w rozwoju, które nie umieją myśleć, tylko liczą się efekty, efekty, efekty i jeszcze raz efekty. A jak by się puściło dzisiejszemu nastolatkowi Obcego-Ósmy pasażer Nostromo, to by po minucie powiedział, że nudne. Kinematografia schodzi na psy, a zwłaszcza kino sci-fi. Pozdrawiam przeserdecznie!

ocenił(a) film na 2
miloszgilga

*w końcu, przepraszam za błąd

miloszgilga

Sci-fi w dawnych latach było czymś niesamowitym. Nie tylko efekciarskie sceny były najważniejsze , ale PRZEDE WSZYSTKIM inteligentna fabuła poprowadzona w mistrzowskim stylu. Do tej pory pamiętam jakie wrażenie robił wspomniany przez Ciebie "Obcy", "Terminator", stare części "Gwiezdnych Wojen" (te nowsze to jakieś barachło) itp. Niestety w dzisiejszych czasach o tym się zapomina. Wystarczy kiczowaty i sprośny humor, pseudo aktorzy i aktorki wypełnione botoksem a także reżyser niemający pojęcia jak robić filmy i tak oto mamy gotowca. ŻENADA!!!!

ocenił(a) film na 2
Santero34

W 100% się zgadzam.

ocenił(a) film na 9
miloszgilga

I pisze to osoba, która dała Listom do M3 ocenę 7/10? :-D Hahahahaha

ocenił(a) film na 2
Doback

Wolę to niż gówna marvel'owskie dla niedorozwojów. Na listach do m3 przynajmniej się dobrze bawiłem i wszystkim odstresowałem... A sory, zapomniałem, fani marvela (czyt. DZIECI) nie wiedzą co to stres i odpowiedzialność.

ocenił(a) film na 9
miloszgilga

HAHAHAHhHHHHAAAHAHAHA XD

ocenił(a) film na 7
miloszgilga

Dobry jesteś chłopczyku. Mam 33 lata i bardzo dobrze się odstresowałem oglądając "Avengersów". "Listy do M" co to jest? Bo mi sie z serialem kojarzy.

zAb

D pewnie dalej piecze, bo filmy nie przestały powstawać.