Jeżeli ktoś tak samo jak ja kocha świat komiksu, a ma np. strony na których można czytać za free czy też stronę sklepu gdzie można kupować komiksy to BŁAGAM o podanie takich informacji w komentarzach pod filmami typu Spider-man czy Iron man. Najbardziej interesuje mnie świat MARVELA. Z góry dziękuję.
Stare komiksy które wychodziły w polsce możesz znaleźć w antykwariatach między książkami, ewentualnie na allegro prężnie tym ludzie handlują. Nowości można kupić w sklepach sieci empik, chociaż na polskim rynku wydawane są kilku zeszytowe miniserie, albo tak zwane one shoty, jeśli chodzi o regularne serie to jakoś ich nie widziałem. Możesz poszukać na ebayu i kupować po angielsku od amerykańców, albo mieszkańców innych cywilizowanych krajów,gdzie te komiksy się ukazują. Ewentualnie na stronie marvela gdzieś sa linki, gdzie wrzucane są komiksy sprzed np dwóch miesięcu, 3-4 w miesiącu i legalnie można je poczytać w internecie. Możesz też ściągać skany które robią w domach kupujący i wrzucają je do sieci. To forma piractwa, ale skoro marvel u nas tego wogóle nie sprzedaje to w wielu przypadkach nie ma innej możliwości. Info dotyczące planów wydawniczysz,zarówno komiksowych jak i filmowych są na polskich i zagranicznych stronach o tej tematyce, także oficlanych stronkach marvelowych. Tak więc wszystko w google :P