Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Punisher
Kapitan Ameryka
Blade
X-Men
Spider-Man
Daredevil
Hulk
Fantastyczna 4
Ghost Rider
Iron-Man
Thor
Avengers

kaktus17_filmaniak

Avengers, a co za tym idzie, cała reszta filmów z postaciami udział w w/w filmie ;D

użytkownik usunięty
kaktus17_filmaniak

X-Men bo Pierwsza Klasa i X2.

ocenił(a) film na 8

popieram :)

ocenił(a) film na 10
kaktus17_filmaniak

wszystkie bez Fantastycznej 4

ocenił(a) film na 10
Megistona

1.Avengers
2.Iron Man
3.Thor

ocenił(a) film na 10
kaktus17_filmaniak

Iron Man<3, Blade, Kapitan A., X-Men, Ghost Rider, Avengers<3

kaktus17_filmaniak

Wg mnie najlepiej z serii Marvela udały się filmy Iron Man (obie części ) , Avengers , Punischer (ten w którym grał Thomas Jane ) oraz X Man Pierwsza Klasa .

ocenił(a) film na 10
kaktus17_filmaniak

Iron Man
Hulk
Thor
Avengers

ocenił(a) film na 10
Merkura

Kolejność przypadkowa.

ocenił(a) film na 9
kaktus17_filmaniak

x-men
iron-man
spiderman :)))

ocenił(a) film na 8
kaktus17_filmaniak

Najlepsza? Nie wiem... Wszystkie są świetne, ale najbardziej spodobał mi się film Iron-Man i Iron-Man 2 :)

kaktus17_filmaniak

A LND gdzie ?

ocenił(a) film na 6
kaktus17_filmaniak

Ghost Rider, jedna z fajniejszych historii Marvela, niestety ze zrealizowaniem filmu średnio.

Thor - to co wyżej, ale może 2 coś poprawi ;)

Iron-Man - świetna realizacja, naprawdę brawo

X-Men - Tu bywało różnie, jedynka średnio, dwójka świetna, Geneza: Wolverine osobiście uważam za najlepszą część z serii, Pierwsza Klasa..mm...nawet, nawet, ale nie trzyma się kupy z poprzednimi (następnymi?:D) częściami ;)

Hulk- naprawdę dobry "Niesamowity", można też obejrzeć stary film, ale trzeba się przygotować na ciężki orzech do zgryzienia :)

użytkownik usunięty
kaktus17_filmaniak

X-men a Avengers to nie seria, jeszcze.

ocenił(a) film na 8

thor mial fajny klimat do momentu kiedy ci jego przyjaciele z asgardu przybyli do naszego swiata. po tym momencie film duzo stracil a kocowka jak odzyskal sily tak naglo z dupy jest dla mnie smieszna i scena walki glupia. ale generalnie panowal fajny klimat np jak wlamywal sie po swoj mlot i mu nie pyklo. a moja ulubiona seria i moim zdaniem najbardziej udana to x meni, lubie tez jajcarskiego iron mana, fantastyczna 4 ssie, spider man ok ale chowa sie przy tym nowym, dwa filmy o hulki oczywiscie z tamtej dekady fajne, avengers sie swietnie zapowiada jako seria pod warunkiem ze dojda nowi herosi np. black panther, moze spider man i zmienia odtworce hulka na edwarda northona. dziekuje i dowwidzenia

użytkownik usunięty
kaktus17_filmaniak

X-men : Pierwsza klasa, Iron man i The Amazing Spider-man.

ocenił(a) film na 10
kaktus17_filmaniak

oczywiscie Avengers :)

ocenił(a) film na 8
kaktus17_filmaniak

Tylko, że Iron Man, Thor, Kapitan Ameryka i Hulk (ten najnowszy) należą do serii Avengers.

użytkownik usunięty
kaktus17_filmaniak

X-Men i Avengers