i dziadka do orzechów.... Batman nie jest od Marvel'a tylko DC Universe -.-' Całe szczęście.
Ponieważ za jego ekranizacje mógł się zabrać ktoś inny niż Nolan. Oprócz jego dopuszczam tylko jednego reżysera, który by podołał- Snyder- po genialnym filmie Watchmen. Marvel jest utrzymany jak dla mnie w troszkę za bardzo "cukierkowym" klimacie. Ale jeszcze zobaczymy- Iron Man 3 zapowiada się ciekawie :) Osobiście lubię X-men, Spider-man'a, Avengersów ale jak dla mnie to jest zupełnie inna liga przy tym co teraz DC pokazuje (oprócz Green Lantern...)- Wychodzący aktualnie Man of Steel będzie miażdżył. Czuję to jak nadchodzącą wiosnę/lato :)
no, jezeli MoS utrzyma dobry, lekko ponad przecietny poziom Socker Punch czy TDKR to bedzie... lekko ponadprzecietny. a jezeli dostosuje sie poziomem do Batman and Robin alba Catwoman to bedzie smiesznie.
Wybacz, nie rozumiem co do mnie piszesz.
A jeśli chodzi ci o zmianę image'u w trzeciej części- to ciężko określić, bo filmy swoją drogą, a komiksy swoją.
Żartowałem, uderzałem w temat kolejnych niepowodzeń Spidermana z wbiciem się na rynek. Nieważne.