Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Scena jak Hulk po akcji daje Lute Thorowi!!!!!!!!!!
MEGA!!!
RYKŁEM JAK ŚWINIA

użytkownik usunięty
Porter_5

To było słabe, lepsze było jak Hulk okłada Lokiego jak starą szmatę ;)

ocenił(a) film na 9

NO TO TEZ BYLO MEGA, ALE DLA MNIE CIUT GORSZE, albo pobudka Irona Mana na koncu:D

ocenił(a) film na 9
Porter_5

Usta Usta:)

ocenił(a) film na 10

To było wyrąbiste."wielki mi Bóg" HAHAHA.Z tą tubą halka do tora i jak iron men gadał o lodach czy czymś takim jak wyleciał z tej dziury też było niezłe

ocenił(a) film na 10
Porter_5

zgadzam się, rozniosło mnie to. + oczywiście całkowite zniszczenie Lokiego. Dawno nie słyszałem takiego ryku na sali:)

DeanFord

No tak, oczywiście nie ma w tym nic dziwnego, ze napisałeś "
zgadzam się, rozniosło mnie to" do postu pod tytułem "Usta Usta" :)) Teraz to już nie masz prawa zaprzeczać swojej orientacji seksualnej :D

użytkownik usunięty
_Madie_

Madie, ty masz jakiś problem ze swoją orientacją czy co? ;o

ocenił(a) film na 10
Porter_5

Tak, zgadzam się... ta scena i ta z okładaniem Lokiego. Geniusz ;D

ocenił(a) film na 10
Porter_5

Jeszcze scena, kiedy Loki siedzi w więzieniu, Thor wkurza się, że Czarna Wdowa mówi o nim nieprzychylnie, chociaż prawdziwie, a ten rzuca tekstem "Był adoptowany". Epic.

ocenił(a) film na 9
Pasek92

fakt, genialne!!!!

ocenił(a) film na 10
Porter_5

Generalnie w tym filmie był lepszy humor niż w niejednej polskiej "komedii". Uśmiałam się za wsze czasy, naprawdę.

ocenił(a) film na 10
Pasek92

To też było dobre.

ocenił(a) film na 9
Porter_5

zgadzam się z porterkiem, aż się zakrztusiłem krakersami jak mu zielony kułaka strzelił XD

ocenił(a) film na 10
Porter_5

Racja, ta scena i wiele innych zabijały śmiechem :-D Rozmowa Iron Mana z Lokim też była dobra ;)

użytkownik usunięty
Porter_5

Najbardziej jednak lubię to co mówi Stark na powitanie do Bannera: "Jestem wielkim fanem pana prac a zwłaszcza tego jak zamienia się pan w wielkiego zielonego potwora" xD