A tak poza tym to ogladanie filmów z dubbingiem jest jak sex z kobietą w prezerwatywie .
Dobre :P
A co do tematu...Opcja "szukaj" naprawdę nie boli. http://www.filmweb.pl/search/forum?q=dubbing&forum=21075352
Możesz poczekać kilka tygodni (chociaż nie wiem czy nie było już premiery tv). Jeżeli wyemitują w Canal+ to będzie dubbing a jeżeli w HBO to na 60% będzie lektor. Tak było z "Gigantami ze stali" - na DVD był dubbing a w HBO czytał Piotr Borowiec.
he nie pobije to 8mili z dubbingiem, co do filmu starałam się wytrzymałam ok 70minut , i sie poddałam - gdzie jest akcja, przy ktorej minucie sie cos dzieje????
Fan notebooka nie widzi akcji w filmie akcji, nawet mnie to nie dziwi. Ciekawe, bo sceny akcji pojawiają się na ekranie co parę minut a ostatnie 30 to już sama akcja =)
tak kłotnie, kiepskie żarty, i bezsensowne przepychanki tyle co bylo do 70minuty, pozniej nie wiem, nie interesuje mnie film to porazka, moze w kinie robily wrazenia efekty, dla mnie troche malo, zeby film byl ciekawy.
Jeśli do 70 minuty nie widzisz akcji to nie mamy o czym rozmawiać, btw ładne oceny dla filmów sci-fi/akcja, pytanie po co je oglądasz skoro ich nie lubisz?
avengers do notebooka się nie przyrównuje bo to dwa inne filmy, jednak ten drugi to jedna z najwiekszych szmir jakie kiedykolwiek powstały.
a kto powiedzial,ze nie lubie? i po cholere porownujesz zupelnie dwa skrajne filmy, dramat i sf.....eeeeeeeeeeeeeee.....hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............. niech brak mojego komentarza bedzie moim komentarzem. az mnie zatkalo......................................................................... ................................................................................ ............... MASAKRA!
"niech brak mojego komentarza bedzie moim komentarzem. az mnie zatkalo..................................................... ............................................................ ....................................................... MASAKRA!" Jaki brak skoro najpierw coś tam wybełkotałaś?
Wywnioskowałem, że takich filmów nie lubisz po ocenach.
" i po cholere porownujesz zupelnie dwa skrajne filmy, dramat i sf" nie porównałem ich, napisałem, że ten drugi to szmira, moja teorai się sprawdza, fanki gównianych romansideł mają wode z mózgu....
masz problemy z interpretacja ocen , i czytaniem ze zrozumieniem....ehhh te dzieci, tata wroci z pracy to sie skonczy przesiadywanie przy komputerze a tymczasem pozdrawiam, i korzystaj zanim tatus wroci.
Tak, 90% ocen filmów z gatunku o którym mowa masz na 5/10 albo niżej, znajdzie się tam może jeden na 6 i wyżej, to jest jak najbardziej trafna interpretacja, nie tak jak twoje bełkotanie o moim tacie =). Ja przynajmniej coś na czymś opieram Ty niestety nie moja droga.
"masz problemy z interpretacja ocen , i czytaniem ze zrozumieniem" ciekawe hipokrytko, bo jak widzisz ja wszystko zrozumiałem, ty odwracasz kota ogonem, sama nie czytasz ze zrozumieniem, jeśli w ogóle potrafisz jako tako czytać( po tym bełkocie mam wątpliwośći).
Przykładzik na twoją głupotę i małe braki w czytaniu ze zrozumieniem
JA avengers do notebooka się nie przyrównuje bo to dwa inne filmy
TY" i po cholere porownujesz zupelnie dwa skrajne filmy, dramat i sf"
Pozdrawiam, nie prowadź już tej dyskusji bo się poniżasz =).
Głos Starka jest tak beznadziejny, że nie wytrzymałbym dłużej niż kilku sekund słuchania go. Ten dubbing to porażka przez duże P.