Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Poszliśmy na ten film z klasą. Nauczycielki zapowiadały że to jest fajne super ekstra świetne
a same zasnęły w połowie filmu. Moim zdaniem to było jedno wielkie nieporozumienie.
Dwie godziny stracone.

ocenił(a) film na 8
breathemex33

Najwidoczniej film nie był w guście waszych nauczycielek skoro zasnęły

Sarah_7

Nieporozumienie to jest że Step Up 4 i Sale Samobójców oceniłeś/aś na 10/10 a Avengers 1/10.

ocenił(a) film na 8
kamilx98

a to do mnie ?

Sarah_7

do założyciela tematu.

ocenił(a) film na 3
kamilx98

Mi się osobiście nie podobał. O gustach się nie dyskutuje. ja tylko wyraziłam swoje zdanie.

ocenił(a) film na 3
breathemex33

Mi się osobiście nie podobał. ja tylko wyraziłam swoje zdanie, więc w czym problem? najwidoczniej mamy inny gust jeśli chodzi o filmy i nie ma potrzeby robić z tego afery ;)

ocenił(a) film na 3
kamilx98

Mi się osobiście nie podobał. ja tylko wyraziłam swoje zdanie, więc w czym problem? najwidoczniej mamy inny gust jeśli chodzi o filmy i nie ma potrzeby robić z tego afery ;)

breathemex33

nieporozumienie to raczej Step up 4 .

ocenił(a) film na 3
roach22

breathemex33

Rozumiem ale 1/10 to ocena dla gówna pokroju kac wawa. Nie widziałaś tam żadnego plusu ? Efekty specialne na wysokim poziomie, chociażby obsda która dobrze się spisała (robert,samuel, scarlett) .

ocenił(a) film na 3
roach22

przyznaję może coś tam było. Rude włosy scarlet to już coś ;p Mogę podnieść ocenę na 3.

ocenił(a) film na 6
breathemex33

kurcze ale ja też usnąłem :) , gdzieś po scenie pościgu w tunelu :P