Mogliby jeszcze zrobić oddzielny film o Wdowie i Sokolim Oku bo chciałbym wiedzieć skąd
mają swoje umiejętności.
Macie może link do dodatkowej sceny najlepiej po polsku jeżeli dużo w niej mówią bo
niestety nie mogłem zobaczyć.
Skąd się wzięły ich zdolności to akurat żadna tajemnica- Black Widow jest była agentką KGB, a Hawkeye był cyrkowcem i pracował potem z Natashą. Ale fakt, filmy o nich również się przydały, szczególnie że oboje mają swoje za uszami i nie są jednoznacznie dobrymi postaciami (no, może przesadziłem, ale nie są to postacie w stylu Kapitana Ameryki i w sumie oboje byli przez dosyć długi czas po ciemnej stronie).
Na film o nich wyczekuję chyba najbardziej- przydałoby sie wiedzieć "co się stało w Budapeszcie?" ;p
Ja chętnie bym zobaczył film o nich. O Czarnej Wdowie dużo więcej się dowiedzieliśmy w Avengers niż o Hawkeye. Mają duże pole do popisu.Jeśli mieli by robić film o czarnej wodowie lub Hawkeye to chciałbym żeby to był prequel Avengers.Bo o Czarnej wdowie wiemy niewiele(mimo rozmowy z Lokim w której dowiadujemy się trochę o jej przeszłości). Tylko że filmów o tych bohaterach nie ujrzymy za szybko,bo Iron Man 3 i Thor 2 wyjdą w 2013 roku,a Captain America 2 i Nick Fury w 2014 roku.Są szanse że zdjęcie do Ant mana powstaną w tym roku,a kiedy film będzie miał premierę nie wiadomo.No i nie zapominajmy o Avengers 2