Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Zazwyczaj filmy powyżej średniej 8.0 są dramatami, filmami obyczajowymi, anie filmem sf o
superbohaterach... Nie Lubię takich filmów, i nie oglądam takich, ale czy z kuli tej oceny
warto wybrać się do kina?

ocenił(a) film na 8
Nightforce

Jeśli nie lubisz to niewiem, ja lubię i film bardzo mi się podobał pod prawie każdym względem, ale jeśli się wybierzesz to koniecznie na napisy.

użytkownik usunięty
Nightforce

Lubię filmy o superbohaterach ale początek i środek filmu nie porwał, gdyby nie postać Tony'ego Starka było źle, a tak najlepsza część filmu rozpoczyna się w ostatnich 20 minutach ale mimo to naprawdę warto się wybrać bo film jest dobry

ocenił(a) film na 9
Nightforce

Nie ma co porównywać średniej oceny 8 dla dramatu i s.f. bo przy ocenie bierze się pod uwage inne walory tych filmów. Jeśli nie podobają Ci sie filmy typu iron man, hulk, thor czy inne to nie ma sensu iść do kina

ocenił(a) film na 7
boheza

Obejrzałem niedawno ten film. Początek jest moim zdaniem zbyt wolny ( zbieranie ekipy). Później film się rozkręca, jest zabawny, pełen akcji i o to w takich produkcjach chodzi. Jeżeli nie lubisz takich filmów to Ci nie polecam. Ja uwielbiam postacie Marvela, dlatego od samego początku chciałem wybrać się na Avengersów mimo tego, że nie podobały mi się do końca te filmy poprzedzające ( Thor, Captain America, Hulk).

Avengers tak naprawdę niczym nowym nie zaskakuje, ale ogląda się bardzo dobrze :)

Supermancio

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)