Jak wam się podoba Jeremy Renner w odtwórcy Sokolego Oka ?
Mi osobiście świetnie, tylko czy dobrze zagra niepokornego i nie szczędzącego w słowach
Clinta Bartona ;d
Oryginalny miał 190 cm i ważył 105 kg... Ale i tak pasuje. Wygląda bardziej naturalnie niż, gdyby wzieli jakiegoś koszykarza.
z Cyclopsem dali rade, to i z nim dadzą... komiksowy oryginał miał 190, a Wolverine to kurdupel, ale filmowi odtwórcy ciut się różnią i Hugh Jackman jest wyższy od Marsdena o jakieś 10+ cm :D... dadzą mu stołeczek jak Tomkowi Cruise i będzie git ;)
Cyclops był spoko, ale Hugh średnio pasuje do swojej roli, niestety.... Do tej roli powinni wziąść kogoś kto swoją twarzą budzi lekką antypatię, jakiegoś aktora, który wciela się raczej w czarne charaktery. Wolverine budził sympatię swoim zezwierzęceniem, wyglądał jak urodzony morderca i sukinsyn, taka jest prawda. Jego czyny też nie należą do najszlachetniejszych, chociaż posiada kodeks honorowy. Film o jego genezie totalnie zniewieścił tą postać, w oryginale podczas tej ucieczki wymordował z zimną krwią ze dwieście osób. Jego przynależność do X-Men wynikała bardziej z instynktownej potrzeby przynależności stadnej, i tego, że grupa mogła mu pomóc w prowadzeniu prywatnej vendetty, jednej za drugą. Z czasem się z wieloma osobami zaprzyjaźnił no i był dla nich miły, wiadomo. Tak to już jest z koleżeństwem, ale super bohater to z niego marny, jak zostawi się go samego, nawet Cyclops obecnie ciągle wykorzystuje go razem z resztą grupy X-Focre do potajemnych misji polegających na ludobójstwie, które nie pasowałyby reszcie praworządnych X-Men. :D A Hugh jest na niego za grzeczny, i moim zdaniem troche za młody. Bardziej by pasował już ktoś pokroju Kurta Russela, mówie pokroju bo jego samego w tej roli nie widzę ;D
ale Kurt Russell jest za stary ;P
wg mnie Hugh nie jest za grzeczny, po prostu X3 i Geneza to jakieś pomyje
poza tym Wolverine to nie Lobo-psychopata, a jedynie gbur
Wiem, że jest za stary, ma 60 lat. Dlatego napisałem, że go tam nie widzę. Chociaż z drugiej strony, komiksowy James jak dla mnie wygląda co najmniej na jakieś 50 lat. Jest pomarszczony jak cholera.
http://www.shrani.si/f/3g/Wd/2ibJsrlZ/wolverineweaponx1.jpg
http://images2.fanpop.com/images/photos/3000000/Origins-Wolverine-hugh-jackman-3 013401-541-670.jpg
Podobieństwo jest minimalne. Jackman zrobi się do niego podobny za jakieś 10 lat.
to wcale nie jest taki głupi pomysł z tym Kurtem Russellem. chyba byłby z niego niezły Wolverine. Jakby tak Snake'owi Plisskenowi dorobić zmierzwione pekaesy to mogłoby być całkiem, całkiem.
Aktor świetny ale to co z nim robią woła o pomstę do nieba. W zwiastunie prezentuje się jak zbędny, śmieszny dodatek. Ale to jeszcze nic, w filmie będzie też Scarlet Johanson, która ma żyć jak stodoła i 15 kg za dużo w pasie, jest kompletnie nie wysportowana jak na zwinną, smukłą super-agentkę - porażka. To powinna być o wiele bardziej "atletyczna" aktorka, jest takich pełno.