Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347956
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Jak wam się podoba Jeremy Renner w odtwórcy Sokolego Oka ?
Mi osobiście świetnie, tylko czy dobrze zagra niepokornego i nie szczędzącego w słowach
Clinta Bartona ;d

ocenił(a) film na 8
meofergreen

jest niski :>

diana6echo

Oryginalny miał 190 cm i ważył 105 kg... Ale i tak pasuje. Wygląda bardziej naturalnie niż, gdyby wzieli jakiegoś koszykarza.

ocenił(a) film na 8
maciejrudnicki1985

z Cyclopsem dali rade, to i z nim dadzą... komiksowy oryginał miał 190, a Wolverine to kurdupel, ale filmowi odtwórcy ciut się różnią i Hugh Jackman jest wyższy od Marsdena o jakieś 10+ cm :D... dadzą mu stołeczek jak Tomkowi Cruise i będzie git ;)

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Cyclops był spoko, ale Hugh średnio pasuje do swojej roli, niestety.... Do tej roli powinni wziąść kogoś kto swoją twarzą budzi lekką antypatię, jakiegoś aktora, który wciela się raczej w czarne charaktery. Wolverine budził sympatię swoim zezwierzęceniem, wyglądał jak urodzony morderca i sukinsyn, taka jest prawda. Jego czyny też nie należą do najszlachetniejszych, chociaż posiada kodeks honorowy. Film o jego genezie totalnie zniewieścił tą postać, w oryginale podczas tej ucieczki wymordował z zimną krwią ze dwieście osób. Jego przynależność do X-Men wynikała bardziej z instynktownej potrzeby przynależności stadnej, i tego, że grupa mogła mu pomóc w prowadzeniu prywatnej vendetty, jednej za drugą. Z czasem się z wieloma osobami zaprzyjaźnił no i był dla nich miły, wiadomo. Tak to już jest z koleżeństwem, ale super bohater to z niego marny, jak zostawi się go samego, nawet Cyclops obecnie ciągle wykorzystuje go razem z resztą grupy X-Focre do potajemnych misji polegających na ludobójstwie, które nie pasowałyby reszcie praworządnych X-Men. :D A Hugh jest na niego za grzeczny, i moim zdaniem troche za młody. Bardziej by pasował już ktoś pokroju Kurta Russela, mówie pokroju bo jego samego w tej roli nie widzę ;D

ocenił(a) film na 8
barry8500

ale Kurt Russell jest za stary ;P
wg mnie Hugh nie jest za grzeczny, po prostu X3 i Geneza to jakieś pomyje
poza tym Wolverine to nie Lobo-psychopata, a jedynie gbur

ocenił(a) film na 10
diana6echo

Wiem, że jest za stary, ma 60 lat. Dlatego napisałem, że go tam nie widzę. Chociaż z drugiej strony, komiksowy James jak dla mnie wygląda co najmniej na jakieś 50 lat. Jest pomarszczony jak cholera.

http://www.shrani.si/f/3g/Wd/2ibJsrlZ/wolverineweaponx1.jpg

http://images2.fanpop.com/images/photos/3000000/Origins-Wolverine-hugh-jackman-3 013401-541-670.jpg

Podobieństwo jest minimalne. Jackman zrobi się do niego podobny za jakieś 10 lat.

ocenił(a) film na 8
barry8500

to wcale nie jest taki głupi pomysł z tym Kurtem Russellem. chyba byłby z niego niezły Wolverine. Jakby tak Snake'owi Plisskenowi dorobić zmierzwione pekaesy to mogłoby być całkiem, całkiem.

meofergreen

Aktor świetny ale to co z nim robią woła o pomstę do nieba. W zwiastunie prezentuje się jak zbędny, śmieszny dodatek. Ale to jeszcze nic, w filmie będzie też Scarlet Johanson, która ma żyć jak stodoła i 15 kg za dużo w pasie, jest kompletnie nie wysportowana jak na zwinną, smukłą super-agentkę - porażka. To powinna być o wiele bardziej "atletyczna" aktorka, jest takich pełno.

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Dokładnie.