Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347629
6,9 60 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

http://www.fakt.pl/Olbrychski-zagra-ze-Scarlett-Johansson-w-megaprodukcji-,artyk uly,108623,1.html

może być ciekawie.

yoda8

hahahaha :) Newsy Faktu zawsze wywołują u mnie salwy śmiechu :D

yoda8

tak fakcie zawsze jakieś głupie zmyślone plotki są :D

użytkownik usunięty
scorpion6

Fakt powinien zmienić nazwe na Fak:)

To nie jest plotka, Olbrychski przyznał się w Dzień Dobry TVN ,że dostał propozycję zagrania w tym filmie.

ocenił(a) film na 9
kaczan777

W najnowszym wydaniu "Newsweeka" jest wywiad z Olbrychskim, który poruszą między innymi właśnie ten temat:

"Niedawno zadano pytanie mojej żonie, która jest jednocześnie moją agentką, czy jestem dyspozycyjnym latem, bo rusza produkcja <<ADVENTURE>> ze Scarlett Johansson i Samuelem L. Jacksonem. No i musiałem powiedzieć, zgodnie z prawdą, że w sierpniu pracuję z Żenią Korinem, więc jestem zajęty."

Podkreślam "Adventure", nie "Avengers". Albo jakiś błąd w druku albo chodzi o zupełnie inny film, aczkolwiek nie zetknąłem się póki co z produkcją "Adventure". Można jednak założyć, że Olbrychski mimo wszystko nie pojawi się w "Avengers".

ocenił(a) film na 8
Raq92

tyle, że zapowiedzieli pojawienie się Thanosa, zatem pan Daniel mógłby go zagrac

FilmFan200

A ja myśle,że Daniel ma już swoje lata, jest sklerotykiem, który lepiej zna rosyjski od angielskiego i mógł pomylić słowa adventure z avengers... Wcale bym się nie zdziwił.