Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Ja mam tylko jedno pytanie: dlaczego "Avengers" zostaną wydani w Polsce na DVD jako digibook a nie normalne keep case? Może marudzę, ale o wiele bardziej wolałabym standardowe pudełko zamiast jakiejś książeczki, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że żaden z poprzednim filmów nie został wydany w tej formie.

Kayla_Norail

popieram, poza tym na wydaniu polskim nie ma właściwie dodatków, a w wydaniach zagranicznych są nawet podobno 2h dodatków ;/

użytkownik usunięty
RockVampire13

Kupiłam. Takie sobie , słabe wydanie. Tylko jeden , nieistotny dodatek. Żenada.

RockVampire13

Na DVD dodatki na całym świecie są te same, czyli żadne. Na BD są wycięte sceny (ok 14 minut), krótkometrażówka (Item 47), wpadki z planu oraz sześciominutowy dokument o niczym (ochy achy jak im dwie sceny zaj***ście wyszły). W USA jest jeszcze komentarz Whedona i chyba teledysk. W niektórych zagranicznych sieciach sklepowych (np. niemiecki i hiszpański Amazon) jest jeszcze dołączany specjalny bonus disc do wersji z Steelbookiem. Znajduje się tam 90 minutowy materiał o tworzeniu Kinowego Uniwersum Marvela, nie miałem czasu jeszcze go obejrzeć ale nie wydaje się jakoś niesamowicie ciekawy (duża część materiału pochodzi z poprzednich produkcji).

Osobiście kupiłem wersję z steelbook z Niemiec (BD 2D+3D i Bonus Disc). Mimo iż dodatki to bieda to steelbook jest śliczny i nie żałuje tych 120 zł.