Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Warte obejrzenia?

ocenił(a) film na 10
Neverli1996

Nie, do dupy, moja ocena mówi sama za siebie :D

ocenił(a) film na 6
Necroalkoterrorist

ŁAŁ, twoja ocena, jedyne co twoja ocena mówi, to jak bardzo prymitywny jest twój gust filmowy.

ocenił(a) film na 9
Neverli1996

Mnie i znajomym bardzo się podobał - jeśli lubisz Marvela to to twój "must have" :)

ocenił(a) film na 7
Neverli1996

Masz 4 recenzje na filmwebie, ponad 1200 tematów na temat tego filmu, średnia ocena ponad 8, myślę że na podstawie tylu informacji można wywnioskować czy będzie to film dla Ciebie i czy watro na niego iść.

Neverli1996

Ja wyszłam niestety rozczarowana z kina, pomimo tego, iż bardzo lubię produkcje Marvela. Większośc filmu jest monotonna i nic się nie dzieje, dałam taką ocenę ze względu na aktorską i efekty specjalne, ale gdyby nie to, to film byłby masakryczny

ocenił(a) film na 7
magdalenka92

Zauważyłem że:
Dadzą do filmu dużo akcji to ludzie narzekają że za dużo się dzieje i jest sieczka a efekty specjalne to nie wszystko.
Dadzą do filmu mniej akcji to ludzie narzekają że za mało się dzieje i jest nudny. Człowiekowi to się nie dogodzi :)

ocenił(a) film na 9
Neverli1996

Bardzo dobry film. Polecam zwłaszcza teraz jak leci w kinie z dubbingiem i w 3d.

ocenił(a) film na 8
Neverli1996

Film świetny, szczególnie fantastyczny Robert Downey Junior, który grając w tym filmie był w swoim żywiole, bo według mnie żadna postać nie mogła się równać z Iron Manem. Przezabawny i mega epicki, żadna scena czy akcja z nim, nie jest wcale zbędna albo źle zagrana. Iron Man 2 nie może się równać z tym, co zobaczyłem w tym filmie. Polecam właśnie ze względu na Roberta Downeya Jr., bez niego ten film byłby po prostu nudny :)

ocenił(a) film na 10
KapitanFrodo

Mnie ciągnie do tego filmu przez Chrisa Hemswortha grającego Thora, ale także przez Robert Downey Junior ;p Jestem wielką fanką Marvela, choć kiedyś za ich filmami czy bajkami nie przepadałam, ale teraz bardzo je lubię :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Rott

dlaczego niby kino gejowskie???
ja wczoraj byłam na seansie i się nie zawiodłam:d

ocenił(a) film na 10
Rott

Gejowskie? Przed chwilą obejrzałam na necie i się nie zawiodłam ;p Każdy może obejrzeć ten film jeżeli ma chęć