Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Jak sądzicie jaka jest proporcja zysków z oglądalności filmu z lektorem a z dubbingiem??
Procentowo, która jest bardziej zyskowna??
Sam sie nad tym zastanawiam....
Wiecej jest dzieciaków czy ludu z dowodem tożsamości

Porter_5

W kinach nie ma filmów z lektorem, więc zyski są zerowe.

Porter_5

Filmów z Lektorem nie ma w kinach. A jeśli chodzi o napisy, a dubbing to chyba w przypadku takiego filmu Dubbing minimalnie bo jednak jak ktoś idzie na wypad z rodziną to Dubbing wybiera. Napisy są dla fanów i ogólnie ludzi którzy sporo chodzą do kina, a Dubbing dla weekendowych oglądaczy.

ocenił(a) film na 9
Porter_5

MIAŁO BYĆ NAPISY VS DUBBING !! lekki bład:)

ocenił(a) film na 7
Porter_5

Niestety, w kinach serwują papkę z dubbingiem (dość często), bo lenie i mało inteligentni ludzie nie chcą czytać. Jest to zatem zyskowne. Dubbingu w ogole nie powinno być (poza bajkami), bo zabija on cały film i połowę efektów dźwiękowych, podobnie jak lektor. To po prostu porażka, filmy w kinie powinny być jedynie z napisami.

rusofil

"Skoro ja nie chcę, to reszta ma nie mieć."

Typowy schemat myślowy dla tego portalu ^^

A ja powiem, że dubbing w Avengers wypadł przyzwoicie. Mi się dobrze oglądało mimo, że wole zazwyczaj napisy.

rusofil

Mało inteligentni ludzie powiadasz . O twojej inteligencji też nie dobrze świadczy skoro piszesz takie posty obrażające innych.

ocenił(a) film na 10
misiek73169

kenexgro poniekąd ma rację, bo jeśli nie chcesz iść na dubbing to idź na film z napisami, ja to popieram że robią dubbing choć sam wybrałem napisy bo lubię oglądać filmy z napisami w kinie, natomiast rusofil zastanów się co piszesz..... moja siostra chętnie wybrała się na ten film do kina z dubbingiem i wcale nie jest leniem ani nie jest mało inteligentna, tylko jest niewidoma, zapytasz po co niewidoma idzie do kina skoro nie widzi ? wystarczy mieć wyobraźnię, pomyślcie czasem trochę zanim coś napiszecie.