Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Pytanie o Hulka

ocenił(a) film na 9

czy on powinien ruszać się jak goryl? bo moim zdaniem tak się właśnie rusza.

ocenił(a) film na 8
bastet21

A czemu nie?

ocenił(a) film na 9
Madoq

jak dla mnie Hulk to taki hmm wściekły tytan, i powinien poruszać się bardziej po ludzku, tak jak w Incredible Hulk, a nie jak zielony King Kong.

ocenił(a) film na 8
bastet21

Sposób poruszania się Hulka to jedna z tych rzeczy ktora zrobila na mnie najwieksze wrazenie.
Tak ma byc prosze pana, jezeli sa nadal jakies watpliwosci to gwarantuje ze komiks je rozwieje : )

bastet21

Zauważ, tylko że to była nowa interpretacja i to jest genialne.

W tih, chciano zrobić z niego poważnego bohatera i mi się to podobało, ale nie wypaliło to całkiem bo mało zarobił film.

Tutaj zrobiono taką interpretację, że banner to taki trochę niespokojny duch, no naprawdę ciekawie to zagrał i hulk taki tai goryl to naprawdę było fajne, ale i też się nie pozbyli całkiem tej gry z tih, bo jak powalił lokiego to szedł normalnie.

ocenił(a) film na 10
Spidey_

Jak powalił Lokiego to szedł jakby się woził :D Tak to wyglądało.

ocenił(a) film na 10
IronHulk12

wiesz bro, dojechal boga to sie wozi. tez bym sie w takiej sytuacji wozil :D

IronHulk12

Heh, to świetnie ująłeś, to fakt xD

ocenił(a) film na 6
bastet21

Zgodze sie, ze TIH byl bardziej serio, a Avenger pod bardziej szczesliwy ,,funwatch'', ale jak przeczytacie w innych tematach sprawa Hulk'a najbardziej mnie zniechecila do tego filmu, przez caloksztalt jego postaci m.in. ,,goryla''. W komiksach takim ,,gorylem'' byl ale w pierwszych wydaniach, moze dlatego ze byl swiezy i glupi.

ocenił(a) film na 7
bastet21

Moim zdaniem mogli Hulka z 2008 zrobic w CGI i z twarza Ruffalo to by bylo spoko.

ocenił(a) film na 5
bastet21

Widziałem ostatnio jednego i właśnie się tak prosuszał

ocenił(a) film na 10
jotubyl

a mowilem zonie: na smyczy prowadz, ze smyczy nie spuszczaj!!! gdzie widziales? musze plakaty "zaginal Hulk— wysoka nagroda" rozwiesic...

ocenił(a) film na 5
hetzer

Kurde tak mniej wiecej wytłumacze bo ciezko to okreslić jak sie idzię na biedronkę tam przy tym skrzyżowaniu mniej wiecej 200-300 metrów.Chciałem zadzonić po jakieś służby ale w sumie uznałem że to nie ma sensu że na pewno gdzies w pobliżu właściciel się znajduję.Życzę powodzenia i mam nadzieję że się znajdzie cały i zdrów.

ocenił(a) film na 10
jotubyl

a dziekuje, dziekuje. na szczescie sam wrocil do domu, nawet jeszcze przed zona.