Tak sobie pomyślałem że może podczas użycia kostki by otworzyć portal jakimś cudem i Red Skull sie stamtąd wydostał lub może pojawi sie w Thorze 2 myślę że taka wymiana przeciwników była by ciekawa.
Ale podobny musisz przyznać. i nie rozumiem czemu został tak właśnie przedstawiony jak redskull z bródką.
Też mi się wydaje niepodobny xD
Po filmie z Kapitanem też myślałem że Red Skull pojawi się w Avengers, a tu klops
Może Red Skull będzie w Avengers2 a Thanos w Avengers3 jako już ten ostateczny przeciwnik kończący serie. Wydaje mi się że twórcy dokładni to przemyśleli jak ma zniknąć Red Skull by dać furtkę do tego by się jeszcze pojawił.
Nie sądzę żeby Red Skull był w Avengers 2, jak już to W Kapitan Ameryka 2, bo Red Skull to za słaby przeciwniki dla Avengersów, chyba że zostanie obdarzony jakąś mocą.
A może obaj się pojawią? Wiem że trochę fantazjuję, ale Thanos będzie potrzebował jakiegoś sługusa który będzie dla niego przewodnikiem po nowej planecie.
Pozostaje nam czekać na Avengers 2, po takim sukcesie myślę ze nie bedziemy długo czekac :)
Zakładając że chciałby zrobić zakupy w supermarkecie. A tak na serio myślę że Red Skull-owi pozostały jakieś ukryte bazy, kwestia dotarcia do nich. Nie znam Thanosa z komiksu, nie wiem czego się spodziewać po nich a avengers na pewno będzie potrzebowało mieć kogoś do bicia zanim dobiorą się do Thanosa. No cóż, zobaczymy.
No tak masz racje, ale czy to będzie Red Skull ?? Wątpię. W Avengers był też pokazany taki kosmita w "kapturze" to prawdopodobnie pomocnik Thanosa, więc może on będzie na początku walczył z Avengersami.
Wątpię żeby to był Red Skull. Lecz to wszystko to tylko fantazje i nie wiadomo co będzie w Avengers 2.