jak dla mnie on jest najlepszy :) trzyma cały humor w filmie ;) oczywiście inni takze mieli swoj udział ale Robert świetnie gra :) bez niego ten film straciłbym bardzo dużo :) Postać Iron Man-a jest świetna :)
Masz rację :) Po prostu musiałam obejrzeć ten film ze względu na Roberta .. Ohh, jestem Twoją największą fanką, Robert ! cmooook ;*
P.S. Ale Ty (spideyman) nie jesteś zbyt ładnym mężczyzną :P :P
Sorki, ale muszę jeszcze coś wtrącić od siebie. Już wiem czemu masz na nazwisko "Włoch" Wystarczy spojrzeć na Twoje owłosione ręce ;D To nie jest przyjemny widok ^^ Co dopiero na nogach się gnieździ ;p i tam, tak "tam" xD haha :D bushmen ^^ Dbaj o siebie trochę człowieku! :P
a Ty nie jesteś zbyt ładną kobietą Madie. Jezu Chryste czy to jest jakieś forum dla 13-sto latek? Oceniajmy nasze fotki. To TAKIE SŁIIIT, CMOK ROBERCIK!
Nie wierzę. :D Kolega spideyman nawet jeśli jest brzydki, to
1) Tobie nic do tego
2) To tylko i wyłącznie jego sprawa
3) To nie jest miejsce na takie dyskusje
4) Facet nie ma być ładny, facet ma być męski
No i zdajesz się mieć maksymalnie 12 lat, biorąc pod uwagę ilość emotikon, jakie wypisujesz w zdaniach. Nawet jeśli nie 12, to umysłowo i mentalnie zatrzymałaś się na tym poziomie.
Dorosnij dziewczynko ;) Pisz sobie co chcesz na mnie i tak to nie działa :) Słucham tylko ludzi którzy są powyżej dna :)
Ile masz lat ? 11 ?? W ogóle te twoje tsaaa tak se tłumacz przypomina mi moją siostrę, która ma 13 lat i jest taka głupia że masakra(ona nic nie umie pobrać z neta). Pytanie do ciebie a czy ty jesteś "ładna" ? Bo tak wyzywasz innych ludzi że wydaje mi się że sama nie jesteś lepsza . Boże, czemu istnieją takie idiotki. Eh no sorry, ale wnerwiają mnie tacy ludzie :D
Zgadzam się, świetny jako Iron Man/Tony Stark, ale trzeba przyznać, że Hiddleston zagrał również BDB. Gdyby nie postać Tony'ego Starka dałbym 6 :)
Loki był najlepszy. Bardzo podoba mi się Thor i jego teksty. Stark oczywiście zrobił swoje, ale po dwóch filmach z Iron Man'em wiedziałem czego się spodziewać. Dla mnie żadna nowość. Mark zdecydowanie na plus. Fajnie, że on będzie dalej grał HULK'a.
Oczywiście ze po RDj można było się tego psodziewać wszystkiego =] Ale jak on to zawsze genialnie powtarza :) i aż chce się to oglądac i tego sluchac !
Akurat w Sherlockach ma świetne teksty, w Iron Manie też. Ja go właśnie za te filmy pokochałem. ;d
Widocznie publika nisko upadła skoro ulubiła sobie przeterminowane żarty z zeszłęgo stulecia. Pewnie powiesz, że Kac Vegas też był dobrą komedią? Please...
Dla mnie był. :) I Twoje zdanie w tej materii jest dla mnie nieistotne, bo nie Ty kształtujesz mój gust i moje upodobania, lecz ja; i mam prawo lubić to, co lubię, dlatego też będę lubił żarty i grę aktorską Downeya Jr. :)
Szkoda tylko, że te "dobre" żarty były dobre w czasach kamienia łupanego jak nie wcześniej ;)
Zdecydowanie, dla Downeya, Ruffalo i Hiddlestona warto obejrzeć, zdominowali film całkowicie:)