Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Występ Hulka w "Avengers" został tak ciepło przyjęty, że mimo ostatnich słów Kevina Feige'a, prezesa Marvel Studios, według których nie mają w planach nowego filmu o Zielonym, wszystko jednak wskazuje, że film o nim się pojawi. I to w 2015 roku. Datę tę podaje pracownik studia - Paul Gitter.

Źródło: http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=58859

ocenił(a) film na 10
Peeves

cuz moge rzec... :D

ocenił(a) film na 7
Peeves

Ciekawe jakich przeciwników by dali do filmu hmm. Chciał bym zobaczyć Lidera i abominationa, jestem strasznie ciekawy co się z nim stało w Incredible Hulk.

ocenił(a) film na 7
Peeves

Ciekawe jakich przeciwników by dali do filmu hmm. Chciał bym zobaczyć Lidera i abominationa, jestem strasznie ciekawy co się z nim stało w Incredible Hulk.

ocenił(a) film na 7
Peeves

ocenił(a) film na 7
Magic1997

Przez nieznany błąd napisałem potrójny temat. -.-

Magic1997

Leader? pojawił się pod koniec the incredible hulk, czyli tzw mr blue, albo doc samson, choć on jest dobry, ale walka by mogła być dobra xD

ocenił(a) film na 8
Spidey_

tsa.
ciekawe kto zagra tego nowego hulka. czy norton czy ruffalo.
co prawda ruffalo troche lepiej 'pasuje' jako bruce banner poniewaz edward norton bardziej nam wszystkim kojarzy sie z dosc innymi filmami ;) tak mi sie wydaje. lecz norton byl tez super. ciekawe

ocenił(a) film na 7
karate_girl

Ruffalo pewnie, chociaz kto wie?! moze znowu zmienia aktora ;d