Występ Hulka w "Avengers" został tak ciepło przyjęty, że mimo ostatnich słów Kevina Feige'a, prezesa Marvel Studios, według których nie mają w planach nowego filmu o Zielonym, wszystko jednak wskazuje, że film o nim się pojawi. I to w 2015 roku. Datę tę podaje pracownik studia - Paul Gitter.
Źródło: http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=58859
Ciekawe jakich przeciwników by dali do filmu hmm. Chciał bym zobaczyć Lidera i abominationa, jestem strasznie ciekawy co się z nim stało w Incredible Hulk.
Ciekawe jakich przeciwników by dali do filmu hmm. Chciał bym zobaczyć Lidera i abominationa, jestem strasznie ciekawy co się z nim stało w Incredible Hulk.
Leader? pojawił się pod koniec the incredible hulk, czyli tzw mr blue, albo doc samson, choć on jest dobry, ale walka by mogła być dobra xD
tsa.
ciekawe kto zagra tego nowego hulka. czy norton czy ruffalo.
co prawda ruffalo troche lepiej 'pasuje' jako bruce banner poniewaz edward norton bardziej nam wszystkim kojarzy sie z dosc innymi filmami ;) tak mi sie wydaje. lecz norton byl tez super. ciekawe