Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Dawno nie widziałam takiego filmu... Byłam ze szkołą w kinie, oczywiście chłopcy zakochani w tych "bohaterach", jednak dziewczyny miejscami zasypiały. Szkoda, że akcja zaczęła się 15 min przed końcem filmu, ale w końcu "lepiej późno niż wcale". Ogólnie nie polecam, film jest cholernie długi i równie nudny. Może "mężczyznom" będzie się to podobało, ale damskiej części publiczności, która nie przepada za "superbohaterami"- może nie koniecznie. Pozdrawiam :)

JacobFan

I może chory portier jest lepszy? Skoro nie lubisz takich filmów to po co na nie chodzisz do kina? A tak wycieczka klasowa zapomniałem że w 5 klasie nie pozwalają rozdzielać grupy żeby każdy zobaczył to co chce :)

roach22

Naprawdę, nie mogę zrozumieć takiego zachowania. To, że komuś nie podobał się film to razu dziecko-bachor-idiota. Szanuj zdanie innych, żyjemy w demokratycznym państwie i każdy ma prawo do własnej opinii. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
JacobFan

Pod pewnym względem masz rację,że potrafił znużyć i to nawet bardzo.
Lecz film nie do końca zły jest.Spodziewałem się więcej lecz w cale kasa na darmo nie poszła.

JackRobertkokos

Ludzie, nie wiem czym on was nużył, no ręce opadają już... . No ale dobra - wasze zdanie. Tylko nie gadajcie, że film JEST NUDNY tylko WAS ZNUDZIŁ.

ocenił(a) film na 8
JacobFan

Ja jestem dziewczyną, a mimo to nie przysypiałam ani na moment :) Przed Avengers miałam obejrzanego tylko pierwszego Iron Mana, ale po seansie nadrobiłam jeszcze 2 część i Thora. I wszystko mi bardzo przypadło do gustu. A co do 'chorego portiera' jak ktoś to tu ujął, to nie wiem po co się czepiać - według mnie równie zajebista seria, chociaż zupełnie z innej bajki. Książki są wspaniałe, obok Tolkiena moje ulubione, a filmy nawet trzymają poziom ;)

ocenił(a) film na 8
JacobFan

Ja również jestem dziewczyną. Superbohaterów to ja wręcz uwielbiam, ba, ja ich kocham. Na premierze Avengers, na którą się wybrałam był także naprawdę spory tłumek dziewczyn. Nie widziałam by żadna z nich się na filmie nudziła, szczególnie, iż przywdziały koszulki opatrzone napisami "Team Loki" i wiernie tegoż bóstwa śledziły ekranowe losy (piski na to wskazywały). No i patrząc na to z zupełnie kobiecego puntu widzenia - można było sobie chociaż popatrzeć na przystojniaków, choć ubolewam, że rozebrali jedynie Marka Ruffalo ;)

ocenił(a) film na 4
JacobFan

Mam 25 lat lubię kino Sci-fi, bardzo ale ten film jest naprawdę słaby.
efekty Imax 3D fajnie, dzieje się, walczą itp. jeśli to jest wartość tego filmu tylko daje mu 8
ale jeśli chodzi o fabułę, jakąś ciągłość, przyjemność z oglądania uważam że jest bardzo słaby. Amerykański patos, puste hasła, kult bohatera i dupy Scarlet Johanson nie daje się niestety znieść.
średnia 8,3 to nieporozumienie

troche_w_szoku

Dupy Scarlett się czepiasz? gej czy może zazdrosna dziewucha :)?

troche_w_szoku

Nieporozumienie to twoje zdanie i komentarz. No co? Taka moja opinia.

ocenił(a) film na 7
JacobFan

Kurde ludzie jak mozna przy tym spac... Wiekszosc to moje dziecinstwo praktycznie, cholera, czy tylko ja kocham takie filmy, mimo ze jestem pelnoletni? Eh te czasy dziecinstwa, wroccie...

ocenił(a) film na 8
JacobFan

Mówiąc już o nie orażaniu innych, co masz na myśli pisząc że film spodoba się "mężczyznom"? Jak dla mnie jeden z lepszych filmów o bohaterach paru ostatnich lat, ale gusta :)

JacobFan

Bzdura, film nie był ani trochę nudny. Trzeba było patrzeć na ekran a nie telefon. Inna sprawa, że nie musiał Ci się podobać, skoro nie lubisz superbohaterów, bo dla każdego kto ich lubi - film był genialny.