Po napisach końcowych jest dodatkowa scena z... Thanosem. Czyżby to była zapowiedź nowego przeciwnikka? Czy Marvel już pod flagą Disneya doda kolejnych bohaterów? (Spider-man, X-man) Co o tym sądzicie?
Dzięki kolo za spoiler... akurat byłem ciekaw czy coś będzie po napisach końcowych... naprawde wielkie dzieki...
Po napisach końcowych polskiej edycji tego spojlera może nie być. Za to będzie inny którego już Tobie nie będę zdradzał.
No jutro się wybieram na premiere, no ale jak zobaczyłem że jest wersja z dubbingiem i zobaczyłem zwiastun z nim to się lekko załamałem :D
Niby dlaczego może nie być? To jest scena w trakcie napisów, jest w każdej wersji tak samo jak sceny po napisach w Iron Manach czy Thorze. Jedyną sceną, której u nas może nie być, jest ta, którą dostali dopiero Amerykanie (Avengers na obiadku po bitwie).
Wydaję mi się że nie będzie spider-mana w avengers.
I nie wiem o co ci chodziło z X-man, ponieważ X-man to nie postać :P. X-man to taka jakby grupa wyszkolonych mutantów z różnymi umiejętnościami.
Przyczepię się do Ciebie - X-Man to pseudonim mutanta, Nathaniela Greya. Nazwa grupy to X-Men ('men' to liczba mnoga od 'man').
10/10 :) bez obazy IronHulk12, to tylko 1 literka i wiem ze mozna nie zauwazyc,
Hmm.Tak na marginesie X-men....Ponoć między Disney`em a Foxem jest umowa o wzajemne wykorzystanie niektórych postaci, zwłaszcza Quicksilvera i Scarlett Witch. Haczyk jest w tym , iż o ile oboje pojawią się w sequelu to nie będzie żadnej wzmianki Magneto, reszcie X-menów i nawet o tym iż są mutantami. To samo tyczy się Foxa - jeśli użyją tych postaci, nie ma mowy o wzmiankę o Mścicielach.