Film niesie ze sobą kawał dobrej rozrywki, jednak jak dla mnie jest zbyt efekciarski. Oczywiście rozumiem że to film Sci-Fi ale mimo wszystko, często zdarzały się momenty w których wyraźnie było widać przerost formy nad treścią. Dla porównania w "X-MEN:Pierwsza klasa" takich wad nie było.. Dodatkowo w Avengers jakość efektów specjalnych jakoś mnie nie powaliła. Ale ogólnie wrażenie pozytywne, szczególnie że w końcu wybrali świetnego Hulka.
Nienawidzę takich oszołomów co wykorzystują ten portal to robienia tego typu kryptoreklamy. Zgłoszone do administracji. Przez takich debili mówi się o ACTA.
Niektórzy chyba zapominają o istnieniu google i zakładają specjalnie konto na Filmweb i zaśmiecają portal by poinformować o istnieniu jakiejś badziewnej strony. Wybacz, ale nie wiem co moja powyższa wypowiedź ma wspólnego z hejtowaniem.
Nie smutaj ;) Spam w sieci jest na co drugiej stronie, nie wiem tylko po co się tym przejmować, lepiej zignorować i obejrzeć dobry film. Wybacz określenie ale przeżywasz jak woźny wakacje :D
Oo- tego określenia nie słyszałam- dobre, zapamiętam ;D Spam na Filmweb działa na mnie wyjątkowo negatywnie. Ale za Twoją radą właśnie oglądam dobry film :)