Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Film niesie ze sobą kawał dobrej rozrywki, jednak jak dla mnie jest zbyt efekciarski. Oczywiście rozumiem że to film Sci-Fi ale mimo wszystko, często zdarzały się momenty w których wyraźnie było widać przerost formy nad treścią. Dla porównania w "X-MEN:Pierwsza klasa" takich wad nie było.. Dodatkowo w Avengers jakość efektów specjalnych jakoś mnie nie powaliła. Ale ogólnie wrażenie pozytywne, szczególnie że w końcu wybrali świetnego Hulka.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
regis324544dfddfgh

Nienawidzę takich oszołomów co wykorzystują ten portal to robienia tego typu kryptoreklamy. Zgłoszone do administracji. Przez takich debili mówi się o ACTA.

użytkownik usunięty
Justyna0810

zgłaszaj i nie hejtuj bo nie ma sensu się denerwować takimi pierdołami ;)

ocenił(a) film na 6

Niektórzy chyba zapominają o istnieniu google i zakładają specjalnie konto na Filmweb i zaśmiecają portal by poinformować o istnieniu jakiejś badziewnej strony. Wybacz, ale nie wiem co moja powyższa wypowiedź ma wspólnego z hejtowaniem.

użytkownik usunięty
Justyna0810

Nie smutaj ;) Spam w sieci jest na co drugiej stronie, nie wiem tylko po co się tym przejmować, lepiej zignorować i obejrzeć dobry film. Wybacz określenie ale przeżywasz jak woźny wakacje :D

ocenił(a) film na 6

Oo- tego określenia nie słyszałam- dobre, zapamiętam ;D Spam na Filmweb działa na mnie wyjątkowo negatywnie. Ale za Twoją radą właśnie oglądam dobry film :)

użytkownik usunięty
Justyna0810

No i słusznie, jeszcze poleć coś dobrego.

ocenił(a) film na 6

To zależy w jakich filmach gustujesz. Teraz oglądałam 3 dni Kondora.