Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Tylko dobry

ocenił(a) film na 7

Sceny wykonane z dwoma bohaterami są naciągane i niemożliwe. Jedną z takich scen jest jak kapitan ameryka podrzucił wdowę do góry i złapała się pojazdu lecącego z prędkością ok 200km/h to było żenujące. Człowiekowi ręce prędzej by urwało a z tego co wiem to ona specjalnych zdolności nie miała. A te sceny z tymi stworami gadającymi na innej planecie przypomniały mi w filmie power rangers zeda i rite. Kiepska fabuła , dało się zrobić coś dużo lepszego.

ocenił(a) film na 10
rusek125

Czepiasz sie, ze w tym filmie jest cos niemozliwego? Naprawde nie masz sie czego czepiac tylko takiej nic nie znaczacej sceny?

ocenił(a) film na 7
Merkura

No bo bardzo możliwy jest znikający, wodno-powietrzny statek (nie pamiętam, czy miał jakąś fachową nazwę) lub zbroja Starka. Kurde, to tylko film. Większość rzeczy, ludzi, sytuacji jest niemożliwych w normalnym świecie.

ocenił(a) film na 10
Sayuki78

W tym filmie wszystko jest niemozliwe. :P

rusek125

ja piałem z zachwytu dla całego filmu- jedyna bardzo słaba rzecz która tak trochę bez sensu była to rozmowa Black Widow z Lokim... jak dla mnie to przekombinowane ale reszta nie odbiegała od całej konwencji i scena z Lokim pomiatanym przez Hulka była niesamowicie śmieszna a przecież niemożliwa, no i Hulk przybijający żółwika z hmm tu nie pamiętam dobrze ale chyba z Ironem/-)