Hulk jest agresywny, bo...
.
.
.
.
NIE MA PITOLA!!!! XD XD XD
Albo ma tak małego, że mu nie widać!!!! xD Gościu ma kompleksy i dlatego wszystko rozwala!!! xD HAHAHA!!!
Więc jego laska pozwoliła mu odejść, bo wiedziała, że żaden z niego kochanek nie będzie!! :D Bo jak nie może jako człowiek, to pomyślała, że jak Hulk ją mocno ten tego i hardkorowo (i że będzie cool, bo ma prącie XXXXXL...)!! Ale nie, bo on ma takiego tyciego i go w końcu rzuciła w cholerę i dała zbiec!!!! Biedny Hulk!!! XD XD XD XD
ja pie**ole ... gdyby ludzie mieli by sie z tego powodu zloscic prawdopodobnie cala Azja by poszla w cholere przez agresje mieszkanców
wez daj jakas lepsza teoria bo ta jest jak komuna-latwo sie ja obala
Azja nie idzie w cholerę przez agresję mieszkańców, bo władza ma mniejsze od nich pitole. Więc oni jak się wku***ą, to mieszkańcy robią w gacie. Dlatego jeszcze się nie pozabijali - ze strachu przed agresją władzy. ;) Tak też powstaje legenda o Żółtym Hulku, wielkim rozgniewanym odwrotnie proporacjonalnie do wielkości swego pitola. :D A że Azjaci mają najmniejsze, to przebija Zielonego Hulka 1000 razy. Po prostu legenda. W przeciwieństwie do Czarnego Hulka.
Cóż, moja teoria się odnosi tylko do rozmiarów prącia, nie ma to nic do wzrostu - bo jednak wzrost jest wprost proporcjonalny do stopnia agresji. Tak więc, jak zobaczysz 5-metrową żółtą kupę mięśni, to wiedz, że coś się dzieje. :P
wiesz na poczatku sadzilem ze nawet Logan jest azjata przez ten lipny wzrost
gdy zobacze taka kupe miesni to przejde do walki w nadziei ze wygram
w tej kwestii bezapelacyjnie bym wygral ale to nie portal zwierzen seksualnych
do walki w sensie ze jak zobacze chinskiego hulka to bede sie z nim tlukl szukajac slabych stron zóltka ( te chinskie wyroby maja tyle wad ze to poezja)
No to coś długo nie pożyjesz, wierz mi. :P Bo taki Żółty Hulk, jak chińskie wyroby, jest megazabójczy. ;D
Ale śmieszne, dobra a teraz rzuć czymś naprawdę zabawnym i o klasę wyżej od gimnazjalnego poziomu żartów.