A tymczasem film jest na 52. miejscu rankingu światowego, zarobił prawie miliard dwieście milionów dolarów i już za chwilkę wskoczy na podium najbardziej kasowych w historii. No i o co tu chodzi, panie troll?
Zwykły news, flash, nic więcej. Cały czas było jaranko lub zdejmowanie tematów nieprzychlnych filmowi a tu proszę chwilowa niespodzianka, no chyba że nie tylko chwilowa...
Śmieszni jesteście z tymi "trollami". Śledziecie dosłownie każde forum poświęcone filmowi i zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy wypominając innym głupotę którą to sami uderzacie. Doprawdy nie wiem jaki ty masz problem z moim postem. Naprawdę nie szkoda ci czasu i oczu żeby wchodzić na forum tylko po to żeby postawić "trolla"? No ale skoro ci to przynosi ulgę w jakimś cierpieniu :DDD
To raczej tobie chce się spamować w 90% tematów i ziać nienawiścią do tego filmu. A to że przy okazji nazywam cię trollem to chyba nic złego, błyskotko? ;) Po prostu nazywajmy rzeczy po imieniu.
Ej, błyskotka to było moje powiedzonko! :/
I o co wam chddzi z tą nienawiścią? Przyszedłem do kina, zobaczyłem że lipton, wyszedłem. I do przodu. Jak dotąd przeprowadziłem jedną poważna dyskusję, co do reszty to są zabawne, a ty chyba za to masz problem, bo walisz w klawiaturę na każdym forum. Czegoś nienawidzisz że taką zawziętość demonstrujesz? Nie rozumiem nadal jaki ty masz problem do tematu postu? Głowa do góry i do przodu.
No jestem trochę zawzięty bo dla mnie to jest jeden z najlepszych filmów w swoim gatunku, a dla ciebie chyba jeden z najgorszych. No to się dość poważnie w tym względzie nie zgadzamy. A jeśli mamy problem że często walimy w klawiaturę na forum, to obaj. Czy czegoś nienawidzę... ciebie, troszeczkę, ale nic osobistego, błyskotko, po prostu jakoś mnie te twoje posty denerwują. Do tematu postu mam tyle że nie ma nic wspólnego z dyskusją o filmie na dobrą sprawę, więc aż trochę mam wątpliwości czy ten temat podbijać, no ale jednak ci odpowiadam.
Nie żartuj :D Tematy w których ja biorę udział na FW o tym filmie można wyliczyć a palcach jednej ręki. U ciebie zabraknie do liczenia i palców obu stóp, kseroboju błyskotek ;pp ... Aha i ja już powiedziałem raz, obejrzałem i tylo, do przodu, są gorsze filmy. A jak cie coś denerwuje to chyba najlepiej opuścić forum, czyż nie? Na zdrowy rozum, i w tym sęk. Jak masz zdrowy rozum to odznacz dyskusję w "obserwowanych" i po problemie, po co ma ci ciśnienie skakać?