Czy warto dopłacać te kilka złotych do wersji 3D? Proszę BEZ SPOILERÓW.
Raczej nie warto moim zdaniem bo film nie był kręcony kamerami do 3d tylko później skonwertowany ale słyszałem że w Imaxach jest ten efekt nawet dobry.
Tak, byłem w Katowickim IMAX'ie i naprawdę polecam, efekty powalające, nawet jeżeli film był konwertowany do 3D to naprawdę daję rade.
Jeżeli masz gdzieś w pobliżu kino IMAX to polecam, jeżeli zwykłe kino to radze iść na 2D niż psuć sobie wzrok ;D
Mam zamiar iść do kina we Wrocku, sprawdzę gdzie najtaniej/najlepiej, jednak z tego co wiem to (chyba) żadne kino we Wrocławiu nie oferuje IMAX'a, a samego IMAX'a też nie ma. Chyba, że mam nieaktualne informacje.
Warto ! Byłem w Wałbrzychu w Cinema City i efekty były w 3D rewelacyjne. Ja jak najbardziej polecam 3D !
Tak ja większość ja także polecam pooglądać film w 3D, w IMAX'ie. Efekty są bardzo dobre, dźwięk i obraz w porównaniu do innych kin jest zdecydowanie najlepszy - na filmy 3D chodzę tylko do IMAX'a
Ja byłem w Multikinie, gdzie nawet nie dano mi wyboru - musiałem iść na 3d. Odpuść sobie, nic szczególnego, do tego obraz ciemny za sprawą okularów i dość nieostry.