Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Wersja 3D

ocenił(a) film na 9

Czy warto dopłacać te kilka złotych do wersji 3D? Proszę BEZ SPOILERÓW.

ocenił(a) film na 9
Crankes

Odświeżam.

ocenił(a) film na 10
Crankes

Raczej nie warto moim zdaniem bo film nie był kręcony kamerami do 3d tylko później skonwertowany ale słyszałem że w Imaxach jest ten efekt nawet dobry.

ocenił(a) film na 9
Crankes

Tak, byłem w Katowickim IMAX'ie i naprawdę polecam, efekty powalające, nawet jeżeli film był konwertowany do 3D to naprawdę daję rade.
Jeżeli masz gdzieś w pobliżu kino IMAX to polecam, jeżeli zwykłe kino to radze iść na 2D niż psuć sobie wzrok ;D

ocenił(a) film na 9
DawidPB94

Mam zamiar iść do kina we Wrocku, sprawdzę gdzie najtaniej/najlepiej, jednak z tego co wiem to (chyba) żadne kino we Wrocławiu nie oferuje IMAX'a, a samego IMAX'a też nie ma. Chyba, że mam nieaktualne informacje.

Crankes

Warto ! Byłem w Wałbrzychu w Cinema City i efekty były w 3D rewelacyjne. Ja jak najbardziej polecam 3D !

ocenił(a) film na 8
Crankes

Tak ja większość ja także polecam pooglądać film w 3D, w IMAX'ie. Efekty są bardzo dobre, dźwięk i obraz w porównaniu do innych kin jest zdecydowanie najlepszy - na filmy 3D chodzę tylko do IMAX'a

ocenił(a) film na 4
Crankes

Ja byłem w Multikinie, gdzie nawet nie dano mi wyboru - musiałem iść na 3d. Odpuść sobie, nic szczególnego, do tego obraz ciemny za sprawą okularów i dość nieostry.

użytkownik usunięty
Crankes

3D jest tu beznadziejne ale i tak nie masz wyjścia jak chcesz to obejrzeć w kinie bo puszczają to w Polsce tylko w 3D.