Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Już 7 września będzie mialo premiere na dvd i blu ray avengers.wie ktoś jakie będą
wydania?Jakieś combo pack,ale cały pakiet avengers czy jak zwykle polacy zapłacą 100 zł
tylko za pojedynczą wersje blu ray...

tomciooo10

Chyba cały pakiet Marvel Cinematic Universe w Polsce nie wyjdzie. Mogli by przynajmniej wznowić poprzednie filmy z Marvela albo zrobić łączone wydanie wszystkich filmów na DVD i Blu-ray...

ocenił(a) film na 9
Grabka23

Jak mnie to denerwuje ;/ Jak już coś wychodzi to za 4stówy.Jak np.7.09 wychodzi nowe wydanie Władcy pierścieni na blu ray.W stanach cena za jeden film 27$(jakieś 60 zł) w polsce 140 zł .

ocenił(a) film na 9
tomciooo10

albo Avengers cena w USA 25$(jakieś 50 parę złotych) a w Polsce 99.99zł.Pomijam jeszcze fakt że wydanie amerykańskie ma dodatkowo wersję filmu na dvd ;/

ocenił(a) film na 9
tomciooo10

A McChicken kosztuje w stanach 1$, kiedy u nas 8,4 zł. Jak cię to denerwuje to tam zamieszkaj, ale powiem ci, że są kraje gdzie jest jeszcze drożej, a zarobki jeszcze mniejsze. Polska to taki prawie idealny środek :P. To i tak się ciesz, że możesz sobie pozwolić na kupowanie wydań bluray.....

ocenił(a) film na 9
tomciog18

McChicken kosztujem tam tak drogo dlatego że u nich Mc'Donald to śmieciowe żarcie.U nas to jest w miarę takie dobre restauracja (?).Po prostu McDonald jest dla tych dla których w stanach nie stać na coś lepszego.Szczerze to wyprowadziłbym się gdy patrzę na tych zakłamanych polityków i te ciągłe głupoty,ale trzymają mnie tutaj ludzie i historia.A wracając do tematu to jaki kraj ma drożej ?

ocenił(a) film na 9
tomciooo10

Chodziło mi raczej o proporcję zarobki/ceny, są kraje gdzie jest o wiele trudniej wyżyć po prostu, no wiadomo tam USA to luksus, a np. Afryka :P, więc Polska w środku. Ale z takich "normalnych" krajów, gdzie by się wydawało, może, że taniej, to np. Norwegia: http://www.pinezka.pl/podroze-archiwum/1694-ciemna-strona-norwegii , ale takich też jest więcej, mam wymieniać wszystkie? Chyba nie :P.

tomciooo10

U nas wersja na DVD tyle kosztuje 50 zł :p, Jak dla mnie to film na DVD powinien kosztować maks 30 zł, a na Blu-Ray max 80 zł... Czasami empik.com robi fajne promocje...

ocenił(a) film na 9
Grabka23

Ja najczęściej kupuję w media markt,czasem allegro ,empik ale to rzadko.

ocenił(a) film na 9
tomciooo10

A co do cen to zgadzam się z tb w 100%