Mogli już Banę wziąć, jeśli Norton nie chciał, czy Nortona nie chcieli. Ciekawe, czy i w następnym
Awędżersie zmienią aktora.
Jakby dali Banę, to by dopiero się ludzie pogubili, bo by grał Hulka, którego nie grał on, tylko wcześniej Norton. A Norton nie dogadał się z wytwórnią. W następnej nie zmienią Ruffallo, bo po pierwsze świetnie wypadł w tej roli, a po drugie ma już podobno podpisany kontrakt na kolejne filmy.
Ruffallo jako Hulk jest idealny.
Miałem zamiar oglądać Avengersów dla Iron Mana a podczas filmu zorientowałem się, że to właśnie sceny z Hulkiem, w obu formach robią na mnie największe wrażenie.
Dokładnie, M. Ruffalo jest idealny jako Hulk. Z całym szacunkiem dla E. Nortona, który nawet on nie sprawdził się w tej roli.
Mark Ruffalo ma podpisany kontrkt z wytwórnią na 6 filmów napewno nie wszystkie będą o Hulku ale jeden z pięciu (jeden to na bank będą avengersi 2) powinien powstać ponieważ póki co jest on najlepszym Hulkiem. Nie zmienia to faktu że nakręcenie filmu o Hulku dla współczesnego widza będzie bardzo ciężkie. Jeżeli znajdą porządnego scenarzyste i jeszcze lepszego reżysera do tego zadania raz na zawsze zapomnimy o Banie i Nortonie jako Hulku i pozostanie tylko Ruffalo ;)
Gdyby Ruffalo od razu grał zamiast Nortona to Incredible Hulk pewnie miałby u mnie stopień wyżej.
Tak swoją drogą Mark Ruffalo to na prawdę świetny aktor tylko niedoceniany.