Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

7/10.Po trailerze na serio spodziewałem się czegoś więcej.Miała być rozwałka przez prawie cały
film albo powinna a nie prze ogółem 40 min.Film długi i na serio czasami przynudzał.Lecz w
cale nie taki zły.

ocenił(a) film na 4
JackRobertkokos

jak dla mnie to przynudzał nadmiarem akcji. Jakby było jej jeszcze więcej to chyba bym się porzygał.

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Akcji to tam mało było akurat jak na taki film.

użytkownik usunięty
JackRobertkokos

Niestety to co najlepsze pojawiło się w ostatnich 20 minutach filmu

ocenił(a) film na 7

Dokładnie.I przyznam,że pokonanie tej armii nie sprawiło im większego trudu i ta walka z nimi trwała całkiem krótko.

użytkownik usunięty
JackRobertkokos

Film na pewno nie był zły, ale początek wydał mi się nijaki, później się rozkręcało ale potem znów statycznie. Szczerze myślałem, że walka w mieście będzie w połowie filmu a na końcu czeka nas totalna rozwałka ale trochę się przeliczyłem. Ale trzeba przyznać, że źle nie było: świetny Downey Jr i Loki, ostatnie 20 minut, efekty, no i team świetnych superbohaterów .

JackRobertkokos

I bardzo dobrze ze nie było kału jak "Transformers" czy inny "Battleship".

JackRobertkokos

Przecież przez cały film była bardzo szybka i widowiskowa akcja. Chyba przespałeś pół seansu.

ocenił(a) film na 7
doorshlaq

tja, szczególnie kompletowanie załogi było bardzo "widowiskowe", przez pierwszą godzinę miałam ochotę przewinąć kilka momentów

użytkownik usunięty
moira88

dokładnie, gdyby nie Stark to bym nie wytrzymał

moira88

Dla niektórych najlepiej by było jakby od razu była bitwa i trwała 2 godziny. Najlepiej z masą slow-mo jak w "Transformers".

ocenił(a) film na 7
neo_angin

niekoniecznie, rozumiem, że wprowadzenie było potrzebne, ale czy aż tak długie? zamiast 2 godzin, film mógł trwać np. 1,5, przynajmniej by nie nudził

moira88

Dla mnie to wyważenie było idealne. Nie było przesytu czegokolwiek. Np. na takich "Transformersach" cholernie się nudziłem i byłem zażenowany, a tutaj nie.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Na przykład na tym statku co bohaterowie tylko gadali i gadali.
Jak ma być akcja to mają się rozwalać budynki itp
A tam to było tylko na końcu.

moira88

Oczywiście, że kompletowanie załogi było widowiskowe, była to jedna z ciekawszych części filmu, podobnie jak świetne dialogi,