7/10.Po trailerze na serio spodziewałem się czegoś więcej.Miała być rozwałka przez prawie cały
film albo powinna a nie prze ogółem 40 min.Film długi i na serio czasami przynudzał.Lecz w
cale nie taki zły.
jak dla mnie to przynudzał nadmiarem akcji. Jakby było jej jeszcze więcej to chyba bym się porzygał.
Dokładnie.I przyznam,że pokonanie tej armii nie sprawiło im większego trudu i ta walka z nimi trwała całkiem krótko.
Film na pewno nie był zły, ale początek wydał mi się nijaki, później się rozkręcało ale potem znów statycznie. Szczerze myślałem, że walka w mieście będzie w połowie filmu a na końcu czeka nas totalna rozwałka ale trochę się przeliczyłem. Ale trzeba przyznać, że źle nie było: świetny Downey Jr i Loki, ostatnie 20 minut, efekty, no i team świetnych superbohaterów .
tja, szczególnie kompletowanie załogi było bardzo "widowiskowe", przez pierwszą godzinę miałam ochotę przewinąć kilka momentów
Dla niektórych najlepiej by było jakby od razu była bitwa i trwała 2 godziny. Najlepiej z masą slow-mo jak w "Transformers".
niekoniecznie, rozumiem, że wprowadzenie było potrzebne, ale czy aż tak długie? zamiast 2 godzin, film mógł trwać np. 1,5, przynajmniej by nie nudził
Dla mnie to wyważenie było idealne. Nie było przesytu czegokolwiek. Np. na takich "Transformersach" cholernie się nudziłem i byłem zażenowany, a tutaj nie.
Na przykład na tym statku co bohaterowie tylko gadali i gadali.
Jak ma być akcja to mają się rozwalać budynki itp
A tam to było tylko na końcu.