Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers
ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

w Poznaniu w Cinema City wyszła większa część widowni...a końcowa scena zapowiada że druga część będzie jeszcze bardziej widowiskowa

MARAS_ZIOM

http://www.youtube.com/watch?v=rgKVcHdcOGM&feature=related

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Niestety wyszedłem bo przez półgodzinne reklamy i tak byłem w plecy z czasem. Ale trochę żałuję.

ocenił(a) film na 7
vasil_zajcev

W Łodzi w Imax prawie wszyscy zostali :D Wyszła może 1/8 wszystkich osób : p

jon_bar

ale widomo dzieki temu, kto bedzie w drugiej czesci, oby nabyli spowrotem prawa do xmenow i spider mana :)

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

A co było?

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

co było po napisach? :)

ocenił(a) film na 7
Vanesa

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Nie wiem jak się nazywa ale, przywódca armii którą wpuścił Loki mówił że ludzie to silni przeciwnicy, i igrać z nimi to jak igrać z śmiercią. Potem był zjazd kamery na pewnego pana który zwie się Thanos. Złowieszczo się uśmiechał i koniec :P (czyli w avengers 2 thanos będzie ich przeciwnikiem : p)

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

w Słupsku idioci z multikina włączyli światło,ale najlepsze jest to, że dopiero jak się zaczynała scena. Napisy - ciemno, scena - światło. A światło i 3D = zero wizji.

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Ja kiedyś w Heliosie w Radomiu chciałem zostać po napisach na "piratach z karaibów na krańcu świata" i jakiś koleś z obsługi kazał mi wyjść. A tak poza tym to po cholere kręcą sceny, które wklejają do filmu po napisach, wiadomo że ludzie jak tylko zaczynają się napisy wychodza z kina.

ocenił(a) film na 8
MateuszS2010

W Radomiu wszystko jest możliwe :)

ocenił(a) film na 7
mareczekp2

U mnie zaledwie było 7 osób xd
Ale nikt nie został :D

ocenił(a) film na 8
JackRobertkokos

U mnie z 15 było, jakoś połowa została, szkoda że nie ja.

ocenił(a) film na 6
vasil_zajcev

W łódzkim CC wszyscy wyszli - inna sprawa, że byłam na seansie sama z moimi znajomymi, czyli jakieś 10 osób ;)

ocenił(a) film na 7
vasil_zajcev

Ja tam zostałam.
I naprawdę - końcówka wydawała się być początkiem czegoś większego.

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

w multikinie w Poznaniu wszyscy zostali:D jakieś siedem osób konkretnie;)