1.Dlaczego np. we Wrocławiu (PASAŻ Grunwaldzki Multikino) nie było sceny po napisach
końcowych?!?!?! Strasznie mnie to wkurzyło.. ;( i czy ktoś ją ma?
2.Czy były jakeś sceny wycięte w wersji wyświetlanej w Polsce? że np w USA było ich wiecej
czy cos.. ?
3.Wie ktoś co się będzie działo w Iron Man 3 i kiedy premiera?
4.Co z tym wątkiem miłosnym Hawkeye i Black Widow?
dzeki ;)
1. Scena jest między napisami końcowymi... Po imionach aktorów (tam gdzie była szata graficzna, w tle tarcza Ameryki, reaktor łukowy, itp), a przed zwykłymi napisami na czarnym tle.
2. Tak. Była druga scena po napisach (wszystkich napisach i tych na czarnym tle jak i z szatą graficzną). Herosi zajadają się shoarmą. Jak pamiętasz, co w końcówce mówił Stark, to zakumasz o co kaman. ;)
ok.wiem. lecz co z pyt. 3 i 4?
i wgl w pyt 1 chodzilo mi wlasnie o tą scene w knajpce natomiast w pyt 2 o cos wiecej. cos w filmie. jakies wyciete sceny ktore moze (napewno ) pojawily sie w usa.
3.Nie wiem dokładnie co będzie się działo w IronMan 3, ale prawdopodobnie nie będzie to wprowadzenie do the avengers 2, ani nie będzie to związane z The avengers.
A premiera filmu będzie 3 Maja 2013 roku.
"1.Dlaczego np. we Wrocławiu (PASAŻ Grunwaldzki Multikino) nie było sceny po napisach
końcowych?!?!?! Strasznie mnie to wkurzyło.. ;( i czy ktoś ją ma?"
Scenę z Thanosem musiałaś mieć na bank w trakcie napisów. Jedyna scena, której u nas nie ma, to ta, w której Avengers jedzą shawarmę w barze po bitwie. Została ona dokręcona po premierze filmu w kwietniu i jest tylko po napisach w USA.
"3.Wie ktoś co się będzie działo w Iron Man 3 i kiedy premiera?
4.Co z tym wątkiem miłosnym Hawkeye i Black Widow?"
3. Przecież na Filmwebie masz mnóstwo newsów już na ten temat... wystarczy poszukać w forum "Iron Mana 3". Wiemy mniej-więcej, o czym będzie film i jacy aktorzy są już zaangażowani. Premiera ma mieć miejsce za rok, w maju.
4. A co ma być, bo chyba nie rozumiem pytania?
"Jedyna scena, której u nas nie ma, to ta, w której Avengers jedzą shawarmę w barze po bitwie. Została ona dokręcona po premierze filmu w kwietniu i jest tylko po napisach w USA."
Teraz mnie oświeciło!To o tą scenę chodziło Downey'owi jr.,kiedy parę dni przed premierą mówił,że właśnie skończyli kręcić ostatnią scenę w filmie ;D
a gdzie widziales ż on to mowil? :) masz linka? <- -- kibic
a mozesz powiedziec wiecej o iron man 3, dzieki<----- Peeves
"a gdzie widziales ż on to mowil? :) masz linka?"
Czytałem na jakiejś stronce.Niestety nie pamiętam na jakiej ;(
Jeśli chodzi do pytania 4, to też się zastanawiam co z nimi. Mam nadzieję, że pociągną ten ich wątek w Avengers 2 :) Strasznie mi się ta para podoba i liczę, że twórcy dadzą choć trochę jakiś "romantycznych" scen. W końcu dziewczyny też chodzą na filmy o superbohaterach ;)
W trailerze jest ujęcie, w którym Agent Coulson mówi do Agentki Hill: - Potrzebna nam przerwa (czy jakoś tak). W filmie tego nie było. Poza tym w filmie jest kilka ujęć tzw. dubli innych, niż te wykorzystane w trailerach. W trailerze również są dodane lub usunięte elementy z filmu, jak np. zielone promieniowanie w domku, w którym Czarna Wdowa spotyka Bruce'a Bannera, otoczonego przez wojskowych; czy oczy Hawkeya, gdy był pod wpływem Loki'ego.
Jeszcze nie ma daty dokładnej, ale najprawdopodobniej około lata 2015 (bo za rok IM3, w 2013 Thor2, w 2014 drugi Kapitan, po opiniach Avengers może jeszcze Hulk się gdzieś odnajdzie)