Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

napisy...

ocenił(a) film na 10

gdzie mogę znaleźć ten film ale z napisami bo dubbing mnie zniechęca :P

ocenił(a) film na 9
darren006

Helios w Płocku.

ocenił(a) film na 9
darren006

wg profilu jesteś z Krakowa... ja jestem z Gdańska i byłem 12 maja w Krakowie na koncercie. A że przez cały dzień nie było co robić, to byłem na Avengersach z napisami... i możesz ich znaleźć w jednym z 4 kin Cinema-City (w tym jeden IMAX) i w Multikinie... i znalazłem to wtedy w przeciągu..2 min ? Teraz patrze na strone Cinema-City i nadal jest ten film dostepny w obu wersjach... nie rozumiem za bardzo problemu...

ocenił(a) film na 10
robi666_666

ja za bardzo nie chodzę do kin bo nie mam czasu chodzi mi tylko o strony internetowe z filmami bo jak narazie jest ale z dubbingiem ale w końcu może sie wybiorę do tego kina :P dzięki za informacje

ocenił(a) film na 9
darren006

Przecież to nielegalne i brzydkie.

ocenił(a) film na 10
tomciog18

jak nielegalne przecież wykupie sobie konto i mogę oglądać do woli nie ściągam filmów bo to tez mnie obrzydza tylko oglądam na necie to tez jest piractwo?

ocenił(a) film na 9
darren006

Jeszcze większe, bo finansujesz przestępców (takie strony zarabiają jeszcze więcej niż ci co wrzucają na warezy, a np. torrenty lub p2m wcale nie zarabiają, ale wszystko jest piractwem, największe to udostępniać i zbijać na tym kupę kasy, a najmniejsze to ściągnąć metodą p2m obejrzeć samemu i szybko usunąć (bo z kolei metodą torrentów jednocześnie ściągasz i udostępniasz)).

ocenił(a) film na 9
darren006

Najpopularniejszym ostatnio dowodem, jak duże jest to przestępstwo, było zamknięcie megavideo, które to właśnie służyło do oglądania filmów w necie, tutaj link: http://www.internetzona.pl/2012/01/19/megavideo-i-megaupload-nie-dziala-zamkniet e-przez-fbi/

ocenił(a) film na 10
tomciog18

nie spojrzałem pod tym kątem ;-/ może i masz racje, chyba już przestanę tak oglądać (już wolę telewizor ;p)

ocenił(a) film na 1
darren006

w każdym kinie w którym wyświetlają jeszcze ten film