gdzie mogę znaleźć ten film ale z napisami bo dubbing mnie zniechęca :P
wg profilu jesteś z Krakowa... ja jestem z Gdańska i byłem 12 maja w Krakowie na koncercie. A że przez cały dzień nie było co robić, to byłem na Avengersach z napisami... i możesz ich znaleźć w jednym z 4 kin Cinema-City (w tym jeden IMAX) i w Multikinie... i znalazłem to wtedy w przeciągu..2 min ? Teraz patrze na strone Cinema-City i nadal jest ten film dostepny w obu wersjach... nie rozumiem za bardzo problemu...
ja za bardzo nie chodzę do kin bo nie mam czasu chodzi mi tylko o strony internetowe z filmami bo jak narazie jest ale z dubbingiem ale w końcu może sie wybiorę do tego kina :P dzięki za informacje
jak nielegalne przecież wykupie sobie konto i mogę oglądać do woli nie ściągam filmów bo to tez mnie obrzydza tylko oglądam na necie to tez jest piractwo?
Jeszcze większe, bo finansujesz przestępców (takie strony zarabiają jeszcze więcej niż ci co wrzucają na warezy, a np. torrenty lub p2m wcale nie zarabiają, ale wszystko jest piractwem, największe to udostępniać i zbijać na tym kupę kasy, a najmniejsze to ściągnąć metodą p2m obejrzeć samemu i szybko usunąć (bo z kolei metodą torrentów jednocześnie ściągasz i udostępniasz)).
Najpopularniejszym ostatnio dowodem, jak duże jest to przestępstwo, było zamknięcie megavideo, które to właśnie służyło do oglądania filmów w necie, tutaj link: http://www.internetzona.pl/2012/01/19/megavideo-i-megaupload-nie-dziala-zamkniet e-przez-fbi/
nie spojrzałem pod tym kątem ;-/ może i masz racje, chyba już przestanę tak oglądać (już wolę telewizor ;p)