no i co z tego, że efekty specjalne, ale dzieciom może się podobało - dzieci lubią przemoc.
Lecz się Ameryko!
a gdzie spiderman, superman i batman?
Superman i Batman to DC, więc pewnie dlatego. Film wlasnie zaczynam ogladac wiec nie wiem jaki jest ale przynajmniej wytlumaczylem dlaczego postaci z innego universum nie ma w tym filmie: )
w przypadku Spidermana chodzi jak zwykle o to samo - o kasę... inna wytwórnia ma prawo do niego, a inna do pozostałych postaci.
ale z tym Supermanem i Batmanem to nieźle masz..... to jest The Avengers, a nie Justice League
Nie do końca o kasę. Chociaż masz rację, że to było główną przyczyną, to myślę, że nawet gdyby mieli prawa do tej postaci, to by ich nie wykorzystali, bo Spidey dołącza do Avengers dużo później.
Jprdl, efekty specjalne są świetne, Samuel , Robert i Scarlett jak zawsze świetni. Bardzo fajny klimat (przynajmniej mi się podobał) film zapiera wdech w piersiach ;P A z tym supermanem i batmanem przesadziłeś ,bo oni należą do innego uniwersum.
Film przez pierwsze 1.5h był nudny. Pod koniec się rozkręcił jak to zwykle bywa z takimi filmami.
W Avengers nie pasowała mi Czarna Wdowa i Captain America. Do tego jeszcze wkurzający dubbing. Wogle kto wymyślił aby dubbingować takie filmy?!
Moja ocena 6 tylko dlatego że pod koniec się trochę rozkręcił :D
Z niecierpliwością czekam na Justice League mam nadzieję że wyjdzie o wiele lepiej niż Avengers.
Wie ktoś może kto będzie w Justice League?