pierwsza połowa filmu to nuda, 0 akcji. w drugiej połowie coś się dzieje ale nadal słabo.
generalnie do obejrzenia jeden raz bo powtórki bym nie obejrzał nawet jakby mi zapłacili
zgadzam sie. btw. zauważyłem, że autor tematu większość filmów ocenia "1 połowa nuda, 2 bla bla". Tylko nie rozumiem jak można takiej Elektrze dać 10 /10
czasy się zmieniają. gdyby elektra wyszła wraz z avengers to bym się zastanowił nad oceną ale powtarzam: pierwsza połowa filmu nuda, potem zaczyna się coś dziać ale akcje znane z poprzednich filmów, na dodatek ten loki - żenada, najpierw gra złego a potem znowu godzi się z bratem, i do tego wszystkiego ten słaby amerykański humor.
Sorry, ale nie zgadzam się z Twoją opinią. Fakt faktem, te ciągłe zmiany strony Lokiego są irytujące ale film samw sobie dostarcza rozrywki i o to wlasnie w nim chodzi - nie o głęboką fabułę, ale o faje efekty i ciekawe akcje :)
Nie wiem czy na raz, ja film widziałem 2 razy i obejrzę jeszcze pewnie kilka razy... Jak dla mnie to film tak dobry jak Star Wars, tylko niestety troli tu pełno...
Sorry ale 1 to żenujące zresztą ktoś kto Elektrze i GI dał maxa nie może być traktowany poważnie ;(