Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

pierwsza połowa filmu to nuda, 0 akcji. w drugiej połowie coś się dzieje ale nadal słabo.
generalnie do obejrzenia jeden raz bo powtórki bym nie obejrzał nawet jakby mi zapłacili

ocenił(a) film na 7
wiemar7

ocena 1 krzywdząca.

ocenił(a) film na 8
aronn

zgadzam sie. btw. zauważyłem, że autor tematu większość filmów ocenia "1 połowa nuda, 2 bla bla". Tylko nie rozumiem jak można takiej Elektrze dać 10 /10

loozack

czasy się zmieniają. gdyby elektra wyszła wraz z avengers to bym się zastanowił nad oceną ale powtarzam: pierwsza połowa filmu nuda, potem zaczyna się coś dziać ale akcje znane z poprzednich filmów, na dodatek ten loki - żenada, najpierw gra złego a potem znowu godzi się z bratem, i do tego wszystkiego ten słaby amerykański humor.

ocenił(a) film na 8
wiemar7

Sorry, ale nie zgadzam się z Twoją opinią. Fakt faktem, te ciągłe zmiany strony Lokiego są irytujące ale film samw sobie dostarcza rozrywki i o to wlasnie w nim chodzi - nie o głęboką fabułę, ale o faje efekty i ciekawe akcje :)

wiemar7

I dlatego 1/10 ? Wybacz ale taka ocena jest zarezerwowana dla totalnych gniotów jak kac wawa...

wiemar7

Nie wiem czy na raz, ja film widziałem 2 razy i obejrzę jeszcze pewnie kilka razy... Jak dla mnie to film tak dobry jak Star Wars, tylko niestety troli tu pełno...

ocenił(a) film na 6
Grabka23

Sorry ale 1 to żenujące zresztą ktoś kto Elektrze i GI dał maxa nie może być traktowany poważnie ;(

ocenił(a) film na 8
wiemar7

1/10 dla Leona Zawodowca, brak słów, ten film za same efekty zasługuje na 6...

ocenił(a) film na 9
Placek1231

Kolejny zwykły prowokator. Nie przejmować się nim

ocenił(a) film na 10
wiemar7

Witaj wiemar7
Sam jesteś nudny.