Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

siedzę sobie przed laptopem, włączam avengers i słucham i uszom nie wierze.
to wręcz niesamowite, że wszyscy aktorzy z avengers potrafią mówić po polsku. to, że
Robert Downey Jr. to potrafi w to jeszcze jakoś mogę uwierzyć, bo wygląda na
inteligentnego człowieka, natomiast, że taka panna Scarlett Johansson. tu cóż. byłem
szczerze zdumiony. brawa dla reżysera za taki szczegół jak język bohaterów. jestem tylko
ciekaw czy oni już wcześniej potrafili mówić po polsku, czy może na potrzebę filmu się
uczyli? zastanawia mnie jeszcze postać Kapitana Ameryki. taka osobistość i nie mówi po
amerykańsku? łał. to tylko znak, że nasz kraj na tle innych zaczyna się coraz bardziej liczyć.
jestem dumny z naszego narodu. brawa dla nas obywatele.

ocenił(a) film na 10
CzlowiekSkuwiel

Jaja sobie robisz?

ocenił(a) film na 10
Ryloth

niby czemu?

ocenił(a) film na 9
CzlowiekSkuwiel

Wiesz co to Dubbing ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dubbing

ocenił(a) film na 10
DawidPB94

przecież dubbing jest do bajek, kreskówek i produkcji animowanych. nie róbcie ze mnie idioty!

ocenił(a) film na 9
CzlowiekSkuwiel

Dowcipniś. Nie marnujcie na niego klawiatury...

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 3
CzlowiekSkuwiel

Hehe dobre :)

ocenił(a) film na 6
CzlowiekSkuwiel

A u mnie nie mówili po polsku.Pewnie jakaś starsza wersja, kiedy dopiero się uczyli polskiego..

ocenił(a) film na 10
Detoksynator

nie wiedziałem, że są dwie wersje. w takim razie muszę obejrzeć tą drugą :D

ocenił(a) film na 10
CzlowiekSkuwiel

najsamprzod bylo po angielsku, wprowadzono w marcu do kin pod tytulem Rewolwer i Melonik, ale nie odnioslo sukcesu. wiec aktorzy nauczyli sie mowic po ludzku i film zgarnal kupe kasiory zostajac hitem roku. wszyscy twierdza, ze z wplywami z DVDrip z The Pirate Bay film ma szanse zarobic 100 miliardow miliardow!!!! jak widzisz, byla to sluszna decyzja, a dla nas jeszcze sluszniejsza.