Aviator

The Aviator
2004
6,7 177 tys. ocen
6,7 10 1 176594
6,9 45 krytyków
Aviator
powrót do forum filmu Aviator

Scorsese znów atakuje widziałem dopiero zwiastun ale juz jestem podniecony ten reżyser umie zrobić naprawde dobry film każdy .Widzę ze za ten wziął sie poważnie i czuje ze mu wyszedł )Martin zebrał całkiem ciekawą ekipe wiec myśle ze nikt sie nie zawiedzie gówną role powierzył DiCapriowi kiedyś nie nawidziłem tego gościa był dla nie jednym z najgorszych aktorów a tu pewnego piekngo dnia Leoś postanowił zagrać u Spielberga a póżniej u Scorsesiego i byłem wcięty zobaczyłem ze on nie jest taki kiepski-on umie grać wprost do nie uwierzenia czuje ze w Aviatorze sie popisze a Akademia Filmowa lubi nagradzać za granie postacji autentycznej...nic zobacze jak mu to wyszło i wiecej napisze jak już go obejrze

benny_blanco

Ja też jestem ciekawa filmu i przyznaję, że również nie lubiłam DiCaprio głównie za sprawą Titanica. I co ciekawe kiedy Titanic był w kinach - nie oglądałam go, a wszelkie komentarze zakochanych dziewczynek mówiące o tym jaki on piękny, słodki i cudowny po prostu mnie odrzucały od tego aktora. Potem jednak wszystko się zmieniło i uważam, że DiCaprio jest naprawdę utalentowany, co potwierdził w wielu filmach (chociażby w "Co gryzie Gilberta Grape'a" jako upośledzony Arnie). Po prosty respekt dla tego aktora.

Co do filmu, myslę, że będzie dobry. Lubię takie historie jak najbardziej.

ocenił(a) film na 8
May_morning

no i tak film już widziałem w całości....moje odczucia...ehh no jestem zachwycony....genialnie pokazał się Leo doskonale odzwierciedlił geniusz Howard Hughes`a....ale sadze że Cate Blanchett przyćmiła DiCaprio po prostu mnie rozwalała (ehh ten mój wyszukany język) co do Oscarów za najlepszy film dostanie w 100%, akademia uwielbia takie opowiastki i uwielbia Howarda a w ogóle muszą wynagrodzić Martinowi to że nic nie dostał przy okazji "Gangów"....no i w ogóle mu się należy, znowu pokazał klasę wielkiego reżysera...jest już dużo tematów na temat genialności tego filmu wiec ja już nie jestem w stanie nic dodać..film po prostu wyjątkowy..................... .............................. .

ocenił(a) film na 8
benny_blanco

eeee no to sie ku*** pomylilem....Aviator nie dostał oscara ehh :( ... lece obejrzec "za wszelka cene".....

użytkownik usunięty
benny_blanco

tez jestem rozczarowany chociaz scorssese powinien dostac no i dicaprio ktory "zrobil " niemal caly film

użytkownik usunięty
benny_blanco

Tek samych bzdór! wszystko to już było!i w tym temacie nie da się nic nowego nakrecić,zwykła Amerykańska tandeta!