Scorsese znów atakuje widziałem dopiero zwiastun ale juz jestem podniecony ten reżyser umie zrobić naprawde dobry film każdy .Widzę ze za ten wziął sie poważnie i czuje ze mu wyszedł )Martin zebrał całkiem ciekawą ekipe wiec myśle ze nikt sie nie zawiedzie gówną role powierzył DiCapriowi kiedyś nie nawidziłem tego gościa był dla nie jednym z najgorszych aktorów a tu pewnego piekngo dnia Leoś postanowił zagrać u Spielberga a póżniej u Scorsesiego i byłem wcięty zobaczyłem ze on nie jest taki kiepski-on umie grać wprost do nie uwierzenia czuje ze w Aviatorze sie popisze a Akademia Filmowa lubi nagradzać za granie postacji autentycznej...nic zobacze jak mu to wyszło i wiecej napisze jak już go obejrze
Ja też jestem ciekawa filmu i przyznaję, że również nie lubiłam DiCaprio głównie za sprawą Titanica. I co ciekawe kiedy Titanic był w kinach - nie oglądałam go, a wszelkie komentarze zakochanych dziewczynek mówiące o tym jaki on piękny, słodki i cudowny po prostu mnie odrzucały od tego aktora. Potem jednak wszystko się zmieniło i uważam, że DiCaprio jest naprawdę utalentowany, co potwierdził w wielu filmach (chociażby w "Co gryzie Gilberta Grape'a" jako upośledzony Arnie). Po prosty respekt dla tego aktora.
Co do filmu, myslę, że będzie dobry. Lubię takie historie jak najbardziej.
no i tak film już widziałem w całości....moje odczucia...ehh no jestem zachwycony....genialnie pokazał się Leo doskonale odzwierciedlił geniusz Howard Hughes`a....ale sadze że Cate Blanchett przyćmiła DiCaprio po prostu mnie rozwalała (ehh ten mój wyszukany język) co do Oscarów za najlepszy film dostanie w 100%, akademia uwielbia takie opowiastki i uwielbia Howarda a w ogóle muszą wynagrodzić Martinowi to że nic nie dostał przy okazji "Gangów"....no i w ogóle mu się należy, znowu pokazał klasę wielkiego reżysera...jest już dużo tematów na temat genialności tego filmu wiec ja już nie jestem w stanie nic dodać..film po prostu wyjątkowy..................... .............................. .
eeee no to sie ku*** pomylilem....Aviator nie dostał oscara ehh :( ... lece obejrzec "za wszelka cene".....
tez jestem rozczarowany chociaz scorssese powinien dostac no i dicaprio ktory "zrobil " niemal caly film