Aviator

The Aviator
2004
6,7 177 tys. ocen
6,7 10 1 176592
6,9 45 krytyków
Aviator
powrót do forum filmu Aviator

... średnia ocena filmu to 6,6 ?! Chcecie udowodnić swoimi miernymi ocenami, że film z DiCaprio nie może być dobry. Według Was po tym, gdy takie szmatławce jak "BRAVO" czy "POPCORN" (czy inne g*** dla "nastolatków") poumieszczały go na swoich plakatach i okładkach, on się stał od razu słabym aktorem. Wiem, że większość z Was właśnie tak dziecinnie się zachowuje - wystawiacie złą ocenę, tylko dlatego, że wystąpił w nim aktor, którego nie lubicie. I co z tego, że jakieś pisemka nazywają go bożyszczem nastolatek ?! Myślcie sami ! Jego talent przez to się nie zmienił - już od dawna grał świetne role (patrz : "Chłopięcy świat", "Co gryzie Gilberta Grape'a"). Rola w "Titanicu" bardzo mu zaszkodziła - przez nią tacy jak Wy zaczęli na niego zupełnie inaczej patrzeć - jak na jakiegoś głupiego, ładnego nastolatka z niewielkim talentem. Oszukujecie sami siebie. "Aviator" na pewno nie zasługuje na tak niskie oceny. I nie mówcie, że to nie wina DiCaprio ... nie wmawiajcie mi i sobie, że to po prostu zły film. Większość osób, która wystawiła niskie noty po prostu zachowuje się żałośnie - dziecinnie ... nie lubię DiCaprio, to dam "Aviatorowi" 1. Opamiętajcie się. Popatrzcie sobie jak oceniacie DiCaprio na filmwebie, na stronie mu poświęconej - jego ocena jest parawie że identyczna, jak ocena filmu.

____OSCAR____

tak, masz rację :) oczywiscie jakis tam procent glosow nie byl ze wzgledu na dicapria.. ale masz racje, mnie sie cholernie podobal ten film.. a dicaprio bardzo zyskał w mioch oczach wlasnie przez ten film :) w 'co gryzie gilberta grape'a' wypadl tez swietnie. Wiec mam nadzieje ze inni ludzie zaczna na niego patrzec jakim jest aktorem - bo naprawde genialnie gra :) pozdrawiam

____OSCAR____

A mi zal Ciebie: mielone szklo polane lukrem uwazasz za tort.

____OSCAR____

Lubię DiCaprio. Świetny był, tak, jak Blanchett, strona techniczna filmu etc. Co z tego, skoro film nie wciąga?? Gorzej -nuży niemiłosiernie w niektórych momentach... To naprawdę dziwne, bo i Scorsese i Hughes i DiCaprio wreszcie powinni być obietnicą inteligentnej, wciągającej rozrywki. Niestety, tak nie jest. :-(

____OSCAR____

Bez zbędnej podjarki. Takie dostał oceny nie ma co pochlipywac. Może to nie wina boskiego Leo tylko filmu.

____OSCAR____

choc Aviatora ocenilem kiepsko DiCaprio nic do tego z filmu na film jest lepszy Rzeczywiscie troche umniejsza go rola w tonacym statku jako idola choc nie powinna Wydaje mi sie ze jeszcze wtedy nie byl uksztaltowanym aktorem poprostu musial wyjsc a Titanic mu to zapewnil w skali 10 pnt dalbym mu 7,5 w porywach do 8 zobaczymy co bedzie dalej jeszcze powazniejsze role miejmy nadzieje :)

POzdrawiam PS kiedys go nie lubialem teraz go akceptujue

ocenił(a) film na 10
____OSCAR____

tak jak pisałem w swoim wątku - nie m się co sugerować ocenami internautów - horrory dla nastolatek z reguły mają przynajmniej 8 punktów:)
A DiCaprio lubię, uważam że jest bardzo dobrym aktorem, podobała mi się nawet jego gra w "Titanicu"

Pozdrawiam

pablo_yabollo

Ja również lubie DiCaprio i mnie również podobała się gra w Titanicu!!!DTitanica widziałem wiele razy i nie znudził mi się1!!!A dziś ide na Aviatora

ocenił(a) film na 8
____OSCAR____

Di Caprio był genialnym aktorem od początku swojej kariery, też mi się bardzo podobał w filmie "Chłopięcy świat"!:) Nie uważam że się zepsuł przez role w Titanicu, Romeo i Julia itd - zagrał dobrze, zgodnie z koncepcją roli - to gazety zrównały go z masą miernych aktorów którzy sławę zdobyli tylko przystojnym wyglądem.. DiCaprio jest przystojny, urzekający a do tego jest naprawdę dobrym aktorem.. Naprawde mam nadzieje ze dostanie Oskara - należy mu się za całokształt:) Pozdrawiam

____OSCAR____

DICAPRIO nareszcie pokazuje ze nie jest tylko idolem nastolatek w badziewnych pisemkach typi popcorn i bravogirl etc etc. Juz w Gangach Nowego Yorku zagral calkiem przyzwoicie a w Aviatorze jest fenomenalny! film niestety troszke rozczarowuje ale dzieki DiCaprio staje sie nico urozmaicony i barwniejszy! Zycze mu zeby jego kariera dalej wspinala sie do gory!!! czy moze zauwazyliscie ze Scorsesee juz drugi raz korzysta z DiCaprio czyzby stal sie jego ulubiencem:)?? jesli tak to przy tym rezyserze na pewno nie zginie:)

Thedues

Nie przesadzaj... :) Mimo wszystko nie sądze aby ludzie patrzyli na ten film tylko przez pryzmat DiCaprio, choc takie sytuacje na pewno zaistniały. Musze się przyznac, ze gdy pierwszy raz usłyszałam o "Aviatorze" i o głownej roli Leo w tym filmie nie bardzo chciałam go oglądac... ale jednak zobaczyłam i przekonałam sie ze DiCaprio jest swietnym aktorem... i sądze ze już bożyszczem nastolatek nie jest - czasy "Titanica" mineły...