Aviator

The Aviator
2004
6,7 177 tys. ocen
6,7 10 1 176592
6,9 45 krytyków
Aviator
powrót do forum filmu Aviator

Szkoda gadac...

ocenił(a) film na 1

Jeden z najnudniejszych filmów jakie kiedykolwiek widzialem. Kto mi teraz zwroci te 3 stracone godziny z mojego zycia?? A tak powaznie to przez caly film nic sie nie dzieje, ogolnie film jest troche bez sensu :/ Jezeli Aviator dostanie oskara za najlepszy to chyba parskne smiechem. Moimi faworytami na oskary w tym roku sa "Million Dolar Baby" i "Ray".

ocenił(a) film na 2
Korczi

heh,wybacz ale moj najgorszy film w zyciu to bez watpienia EVITA (do dzis pamietam jak mnie cztery litery bolaly po wysiedzeniu tego filmu), chociaz to bylo pare lat temu i dzis mozliwe ze bym bardziej docenil muzykalnosc tego filmu.
natomiast w aviatorze...podobaly mi sie tylko 2 rzeczy... samoloty w powietrzu(szkoda ze to animacje) i wejscie do kina przed premiera, porownanie fleszy gryzipiorkow do chodzenia po zarowkach na czerwonym dywanie.
ale tak jak nie wiem dlaczego titanik mial tyle nominacji to i tu tego nie rozumiem... w titaniku jeszcze bym sie zgodzil ewentualnie za efekty...programisci i graficy sie napracowali... ale w aviatorze...wybaczcie
nie widze powodu... nawet na jednego.