Aviator

The Aviator
2004
6,7 177 tys. ocen
6,7 10 1 176592
6,9 45 krytyków
Aviator
powrót do forum filmu Aviator

23 lutego film ukaże się w "dzienniku" będzie rozpoczynał II serie filmoteki, kolejny film z tej kolekcji to "Marzyciel"

użytkownik usunięty
Stachu_c

Ciekawe czy też za 5zł, bo poprzednio od razu pisało o cenie a tu cichosza. Zeby przypadkiem nie wyskoczyli z ceną większą.

ocenił(a) film na 6

Dokładnie, mam nadzieje że nie zrobią żadnej "niespodzianki" cenowej

ocenił(a) film na 7
Stachu_c

Ja też mam taką nadzieję - bardzo podobały mi się wszystkie filmy, a szczególnie ,,biegnij lola, biegnij" i ,,cinema paradiso".
Myślę, że ,,dziennik" nie będzie taki chamski i nie podwyższy ceny, chociaż jak skoczy o 2zł to nic się nie stanie ;)
Jaka by cena nie była, na pewno kupię ,,Marzyciela".

ocenił(a) film na 7
Woordoo

jak by ktoś mial jakies informacje co do ceny to bardzo prosze o odpowiedz.

Stachu_c

O "Aviatorze" przeważają opinie, że nie można tego obrazu Scorsese zaliczyć do udanych produkcji (niby przynudza). Powiedzcie mi czy warto zakupić na dvd ten film czy też darować go sobie?

ocenił(a) film na 10
jakuza22

Dla mnie to 10/10 i pozycja naprawdę świetna. A ale na filmwebie jestem w mniejszości, ogólnie ludziom film się niezbyt podobał.)

Stachu_c

mam nadzieję, ze tez ta seria bedzie z 4,99, a nie za jakies 20 zeta :PPP
fajnie ze taka seria powstaje, bo mozna skompletowac naprawde dobre filmy z niewielkie pieniądze!
w Wyborczej tez dorzucają filmy w piątki, akurat jakos nie podobały mi się poprzednie,wiec nie kupowąłem ale ostatnio podobno był Underground Kusturicy :(((( i przegapiłem ehhhh

Stachu_c

a wie ktoś jakifilm w wyborczej ma byc w najblizszy piątek?

ocenił(a) film na 6
jakuza22

w najbliższy piątek w gazecie wyborczej będzie film: "Kundun" Martina Scorsese.

Stachu_c

A ktoś wie jakie będą wszystki filmy serii??

tonieja89

a jak nie wszystkie filmy serii, to czy moze istnieje jakas stronka internetowa, ktora z wyprzedzeniem podaje jakie filmy beda w dzienniku w nadchodzacych tygodniach?? (o fimach z wyborczej mozna przeczytac na ich stronce, a o filmach z dziennika nie moge nigdzie znalezc). Z gory dzieki za pomoc.

_MAT_

tu jest wszystko czego potrzebujesz, a nawet sporo, sporo więcej -> http://dvd-gazeta.stopklatka.pl/ Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Stachu_c

Nowa seria dziennika ma kosztowac 5.99 wiec nie jest tragicznie =) ciekawe jakie jeszcze filmy zamieszcza ;] pozdro wszystkim .

ocenił(a) film na 6
Bizoniasty

2 marca będzie w gazecie wyborczej ''Gandhi'' Richarda Attenborough

ocenił(a) film na 6
Stachu_c

dziennik z "aviatorem" kosztuje 4,99 ale z "marzycielem" już 5,99.
No i pudełka dają te chude, takie jak w wyborczej :(

użytkownik usunięty
Stachu_c

Kupiłem Dziennik z Aviatorem. Wreszcie będę mógł się przekonać czy tak niska ocena na filmwebie jest słuszna.

ocenił(a) film na 6
Stachu_c

Jak myślicie co będzie później? Hmmmm... Ja obstawiam filmy:
"Sylvia", "Ray", może "Piękny umysł"? Pewnie dadzą "Aleksandra" chociaż "Chopin. Pragnienie miłości" też prawdopodobne. Pozostaje jeszcze "Mój Nikifor" (bardzo wątpliwe) i "Frida". To tyle znanych mi biografii. Ucieszył bym się gdyby dali "Iris", ale raczej nie ma na co liczyć. Jak wy myślicie?

ocenił(a) film na 6
Vannes

Mi się wydaje że napewno dadzą film "Pianista".
Do wymienionych przez ciebie możliwości dodałbym jeszcze "prawdziwą historię". [bardzo ucieszyłbym się z "pięknego umysłu"].

ocenił(a) film na 5
Stachu_c

Jaka szkoda, że kolekcja "Kultowych" już się skończyła... Dopiero się rozkręcałam od "Biegnij Lola, biegnij":P. A tak właściwie to lista filmów kultowych jest o wiele wiele dłuższa od tej zaproponowanej przez "Dziennik".

Shoshanna

Ciekawe czy 2 seria (tak samo jak 1)też będzie liczyła zaledwie 5 filmów. Moje typy, które mogłyby pojawić się w "wielkich na ekranie" to np. :
"Ed wood" Burtona(podobno jest świetny), "Chaplin", "The Doors", "Amadeusz","Ali".
Póki co to mam zamiar kupić "Gandhiego" w "wyborczej" 2 marca.

ocenił(a) film na 5
jakuza22

Ja w każdym razie mam nadzieję, że zaszczycą nas paroma starszymi filmami. Póki co "Aviator" i "Marzyciel" to filmy, które były całkiem niedawno na ekranach kin i można je spokojnie dostać w wypożyczalniach. Mam nadzieję, że "Dziennik" czyms nas zaskoczy.

ocenił(a) film na 6
Shoshanna

9 marca w gazecie wyborczej ''Śmierć i dziewczyna'' Romana Polańskiego

ocenił(a) film na 6
Stachu_c

A co bedzie 9 marca w Dzienniku? Nie wiem, bo nie kupowałem dzisiaj (Marzyciela mam już z Gali, nie potrzebuję dwóch).

ocenił(a) film na 6
Vannes

w dzienniku będzie "frida" (podnieśli cene do 5,99)

A i w gazecie wyborczej nie będzie 10 filmów tylko 15