Aviator

The Aviator
2004
6,7 177 tys. ocen
6,7 10 1 176592
6,9 45 krytyków
Aviator
powrót do forum filmu Aviator

Wow! Aviator poszedł w górę - jest na 823 miejscu (chyba 823). Według mnie to i tak jakieś żarty. Jak taki film może być tak nisko. Zobaczcie na pierwszą setkę - kosztem takich filmów jak Aviator, Infiltracja i Krwawy Diament są jakieś gówniane komedie romantyczne. Co najmniej 50% filmów w top 100 powinno być o wiele niżej...

Sawyer

Chciałem przeprosić za moją pomyłkę - Krwawy Diament jest w TOP 100. Ale to nie zmienia faktu, że zamiast takiej "Szkoły uczuć" powinien się pojawić Aviator. Wystarczy obejrzeć oba filmy, porównać i proszę - Aviator miażdży!

Sawyer

Może i wczoraj Aviator był w pierwszej setce- nie wiem bo nie sprawdzałam, ale teraz jest 8?? (chyba 823!)

Niepojęte:/

number_nine

A nie! Jeszcze lepiej!!!
Jest na 824 miejscu!!!!!

ocenił(a) film na 10
number_nine

nie!!!!!!!!!!!!!!!!1

użytkownicy z filmwebu chyba nie wiedzą na co głosują! inne głupie filmy np elektra daredevil lub film który osobiście bardzo lubię ale Aviatorovi do pięt nie dorasta Sweet home alabama mają większą średną niż takei cudo wśród swoich gatunków! niepojęte

_Holly_

Słuchaj Sawyer. Wiem, ze Szkoły uczuć nie oglądałeś, więc nie masz prawa mówić żeby porównali jak sam nei porównałeś. Stuku puku masz.