Oglądałam do połwowy filmu i nie mogłam przestać się śmiać. Tak teraz o dinozaurach nauka,
czytałam że tyrannozaury mają 12 metrów i niewiedziałam że są padlinożecami. Od kiedy
Tyrannozaur ma 6 metrów ? Nie polecam, chociaż jak ktoś ma zły dzień to jest komedia . ;)
Zacznijmy od tego, że Tyranozaur był mięsożerny i polował, jak już ktoś tutaj wspomniał. I ponadto przyjmuje się, że dla innych dinozaurów był tym, czym Lew dla innych ssaków - kiedy się pojawiał, to dosłownie rządził całym "podwórkiem".
A ja to pokazano w tym filmie? Jeszcze nie wiem, ale zaraz się przekonam, bo zamierzam właśnie obejrzeć. Nastawiam się, że to będzie słynne "kino klasy Z", czyli mega komedia :D A takie komedie lubię najbardziej :D
Chichrałam przez cały seans :D Przysięgam, jeszcze w żadnym filmie nie widziałam tak powolnych dinozaurów, jak właśnie tam :D
hehe xd i po jakie licho oni takie coś produkują ? jakby chcieli zauważyć wszyscy to oglądają na poczucie humoru a nie bo im się takie ,,cuda podobają" :D
Przecież właśnie po to powstają takie filmy, żeby poprawiać nam humory. A najbardziej to widać w filmie "Sharkhando" - tam twórcy w ogóle nie udają, że robią film na poważnie, bo sami mają przy tym niezłą bekę.