Azyl

Panic Room
2002
7,0 103 tys. ocen
7,0 10 1 102538
6,3 38 krytyków
Azyl
powrót do forum filmu Azyl

Nuda

ocenił(a) film na 6

Zero napięcia zero akcji siedzą tylko w tym pokoju i gadają

użytkownik usunięty
trigen2

to nie jest film akcji po pierwsze !

ocenił(a) film na 6

nie chodzi mi o akcji jak w filmie sensacyjnym ale żeby tylko gadać tym azylu i nic nie robić

trigen2

jak jusz wspomnial ktos wyzej to NIE JEST FILM AKCJI wienc nie oczekuj zaskakujoncych zwrotow akcji, ani strzelanin na miare bruca lee, to jest film dla troszeczke bardziej mysloncych ludzi, gratuluje braku muzgu i wspolczuje tobie. idz poogladac se zmierzch.

ocenił(a) film na 3
kamas_z_matka

Panie "Muzgu" dobrze idzie Panu dodawanie komentarzy :D Podziwiam, jeszcze trochę treningu i będzie Pan pierwszorzędnym internetowym napinaczem:D

dziobi91

Tak tak. Jeszcze wiecej emotek, boze... Co za pokolenie zmierzchu i pokemonow. Wspulczuje tobie.

ocenił(a) film na 3
kamas_z_matka

Panie "Muzgu" :D Proszę się tak nie denerwować to źle szkodzi na "Muzg" :D Rozumiem, że człowiek z tak dobrze rozwiniętym "muzgiem" jak Pan w środowisku tak prymitywnych jednostek jak my zwykli użytkownicy filmweb.pl nie może się odnaleźć. Prosiłbym jednak by wytężył Pan swój "muzg" i postarał się nas zrozumieć. Musi Pan wziąć pod uwagę fakt, że nie każdy posiada taki świetny "muzg" jak Pan:D I nie każdy ma tak wyrafinowane słownictwo w swoim "muzgu" jak Pan:D typu "idioci". Jestem niemal Pewien, że tak znakomita postać jak Pan tak świetnie obyta w światowym kinie potrafiła dostrzec w tym filmie wartości których mój "muzg" nie był w sanie wyłapać, ponieważ nie jest tak idealny jak Pana "muzg", chciałbym jednak prosić jako skromny użytkownik filmweb.pl by w przyszłych komentarzach zwracał Pan uwagę na czerwone podkreślenia pod słowami które Pan piszę, ponieważ sugerują one Panu, że popełnia Pan błąd ortograficzny który nie przystoi takiemu "muzgowi" jak Pan:D Pozdrawiam dziobi91.

dziobi91

" chciałbym jednak prosić jako skromny użytkownik filmweb.pl by w przyszłych komentarzach zwracał Pan uwagę na czerwone podkreślenia pod słowami które Pan piszę, ponieważ sugerują one Panu, że popełnia Pan błąd ortograficzny"

"" Jestem niemal Pewien, że tak znakomita postać jak Pan "

Pewien z wielkiej litery? OD KIEDY?!

Ludzie kochani, prymityw ostatni, wali byki jak ostatni dyskograf i dysortograf, a mnie poprawia.
Moze najpierw popracuj nad soba, zeby zwracac uwage innym, HE, HE, HE, HE H , EG ,HE HEHE

P.S.

Wyczulem szczypte ironi w twojje wypowiedzi.

ocenił(a) film na 3
kamas_z_matka

"Wyczulem szczypte ironi w twojje wypowiedzi." Jak to możliwe?? Ja człowiek o tak prymitywnym "muzgu" według Pana potrafił bym użyć ironii, Proszę nie żartować sobie ze mnie :D
Wracając do mojej ortografii sam Pan twierdzi że jestem bez "muzgu" więc proszę nie wymagać bym pisał poprawnie, lecz Pan z takim idealnym "muzgiem', no nie wypada.
Gdybym miał przynajmniej w połowie tak idealny "muzg" jak Pan potrafił bym pojąć, że każdy człowiek ma swój gust filmowy i nazywanie kogoś idiotą tylko dlatego, że mi się film podobał a komuś nie jest po prostu śmieszne lecz ja człowiek o tak prymitywnym "muzgu" nigdy tego nie pojmę,
natomiast wiem doskonalę, że Pan świetnie o tym wie i rozumie pojęcie gustu i tolerancji. Jestem przekonany, że tak wybitna postać jak Pan nie posunęła by się do tak prymitywnych zachowań by na forach obrażać ludzi siedząc bezpiecznie w domu bez życia towarzyskiego będąc pionkiem tego świata który jest pośmiewiskiem ludzi w internecie ponieważ jedyną jego mocą jest klawiatura, prymitywne słownictwo i pewność, że nikt nie wie kim jest na prawdę bo w internecie jest tylko nickiem a w życiu prywatnym jest pionkiem z którego każdy szydzi wiec w internecie wyładowuje swoją złość:D Dlatego podziwiam Pana człowieka z doskonałym „Muzgiem” który się brzydzi takimi zachowaniami i jest przykładem dla ludzi na forach bo jako osoba posiadająca obeznanie w takich tytułach filmowych jak „Pedał” i „Homo Father” :D Rozumie pojęcie tolerancji i gustu :D

dziobi91

Po pierwsze INTERPUNKCJA!

"nie posunęła by się do tak prymitywnych zachowań<przecinek, geniuszu> by na forach obrażać ludzi siedząc bezpiecznie w domu bez życia towarzyskiego<przecinek, geniuszu> będąc pionkiem tego świata<PRZECINEK PRZED KTÓRY!!!> który jest pośmiewiskiem ludzi w internecie<przecinek, geniuszu> ponieważ jedyną jego mocą jest klawiatura"

To tylko przyklad twojej edukacji. Tak sie konczy wyrastanie na zmierzchu i pokemonach. Gratulacje dla rodzicow i wspulczucie dla ciebie.

Nie chce mi sie odpisywac na reszte pseudo argumentow, bo zajeloby mi to zbyt wiele cennego czasu.

Naprawde Ci wspulczuje. Dobranoc mistrzu.

ocenił(a) film na 3
kamas_z_matka

Jak już powiedziałem człowiek o tak prymitywnym "muzgu" jak ja nie zna ortografii ale cieszę się bardzo że mnie Pan poprawił, Pan jako osoba lepiej wykształcona niż ja popełnił błąd w słowie mózg:D Wiec obaj musimy popracować nad ortografią:D
Wydaje mi się że moje wypowiedzi wyprowadziły Pana z równowagi proszę się nie denerwować i pozdrowić ode mnie chłopaka :D
Na pewno jest ciężko być Panu homoseksualistą w tym kraj w którym nawet na forach nie ma tolerancji do gustu filmowego a dopiero co do
odmienności seksualnej dlatego ja również Panu współczuje :D jak i rodzicom musi im być ciężko się pogodzić z tym, że ludzie nie akceptują ich syna ale trudno musisz pozytywnie patrzeć w przyszłość :D Pozdrawiam i również życzę miłej nocy.

dziobi91

"Ja sie nie denerwuje prosze Pana, ja sie irytuje"

Dziekuje, noc bedzie mila, kupilismy nowe kulki analne, wiec jest co, ze tak powiem testowac.

Rodzice mnie akceptuja, bo obaj sa homosexualistami.

Forumowy brak tolerancji nie wplywa na mnie negatywnie, gdyz wiem, ze tacy ludzie sa nieudacznikami i ignorantami, a zdanie takich indywidulow mnie nie interesuje.

Dobranoc.

ocenił(a) film na 6
kamas_z_matka

kto powiedział że ja oglądam zmierz takie trolle tylko krytykują

ocenił(a) film na 3
trigen2

kamas_z_matka czyli Pan "muzg" nauczył sie dodawać komentarze i teraz może zostać internetowym napinaczem wspierajmy go :D

ocenił(a) film na 6
dziobi91

przez mój błąd wyszła głupia dyskusja po prostu dla mnie film był trochę nudny ale to tylko moje skromne zdanie

ocenił(a) film na 3
trigen2

Masz Prawo do własnego zdania, Ty przynajmniej nikogo nie obrażasz w komentarzach a że się wypowiesz na temat filmu to nic złego bo robisz to w sposób normalny. Pozdro

ocenił(a) film na 6
dziobi91

dzięki za wyrozumiałość