Bardzo sprawnie zrobiony standardowy thiller. Dobrze się ogląda, jest napięcie, niezła gra
aktorów. Jest jedna wada. film jest do bólu przewidywalny. W sam raz na weekendowy
wieczór, przy piwie i chipsach.
oczywiscie, zawsze sie znajdzie taki jeden ktury zaaaawsze wszystko wie, i jak sie skoczy film, i jak sie potoczy. gratuluje braku muzgu i wspolczuje tobie.
Mi rece opadly po przeczytaniu Twojego posta, ale nie bede pisal o kazdej czynnosci jaka wykonuje, kiedy odpowiadam na czyjs post, bo po pierwsze byloby to idiotyczne i infantylne, a po drugie niesmaczne i wulgarne.
Naprawde nastanow sie nad soba, geniuszu.
Skąd w Tobie tyle nienawiści. Przecież ja tylko napisałem swoją opinie o filmie. Gdzie tam napisałem, że ja wszystko wiem. Czy to, że wiele rzeczy przewidziałem w tym filmie jest wynikiem braku mózgu? Chcesz się wyżyć, a nie umiesz i się kompromitujesz. A krytykuj tam sobie, ale z głową i filmy, a nie użytkowników tej strony.
kamas_z_matka czyli Pan "muzg" nauczył sie dodawać komentarze i teraz może zostać internetowym napinaczem wspierajmy go :D
Ty wszedzie bedziesz ten tekst wklejal? Nie masz zycia? Boze... Pokolenie jp i zmierzchu daje o sobie znac.
Powiem Tyle nie jestem pokoleniem JP i nie oglądam zmierzchu ale widzę że ty jesteś prymitywnym internetowym napinaczem co kozak w necie cipa w świecie bawiłem się z tobą głupimi tekstami i miałem z ciebie ubaw jak nie potrafisz nic wymyślić inteligentnego tylko piszesz prymitywne obrazy innych. Jeśli jesteś faktycznie gejem w co wątpię(Jesteś zwykłym dzieckiem co nie ma co robić i szuka zaczepki w necie o czym świadczy fakt że w każdym komentarzu obrażasz kogoś) to wyjaśnia dlaczego masz tak prymitywny umysł. Zapamiętaj jedno to czy ktoś stawia dobrze przecinki czy pisze poprawnie ortograficznie nie świadczy o niczyjej inteligencji poczytaj sobie o IQ i oglądaj sobie dalej prymitywne filmy i udawaj że jesteś fajny, bo prawda jest taka że ty jesteś bez mózgim szympansem bo większość użytników forum nikogo nie obrażą w przeciwieństwie do ciebie co tylko świadczy że jesteś prymitywem wiec jeśli jesteś tak inteligentny jak mówisz to wiedział byś jak się zachować.
Nie bede dyskutowac z kims, kto uzywa takiej ilosci wulgaryzmow, ale chcialbym ci zlozyc wyrazy wspulczucia, i gratulacje za brak muzgu. Dobranoc, moze sie przespisz, i jutro sie troche dobrych manier nauczysz od jakiegos poczciwca. Dobranoc bydlaku bez wyksztalcenia.
dyskutujesz ze mną cały dzień.
"Dobranoc bydlaku bez wyksztalcenia" sam używasz wulgaryzmów:D To nie ja pierwszy raz nazwałem kogoś bez "muzgiem" tylko ty:D
złożyć można wyrazy współczucia gejowi co robi laski drugiemu facetowi:D haha Cała polska z was się śmieje.