Azyl

Panic Room
2002
7,0 103 tys. ocen
7,0 10 1 102979
6,3 46 krytyków
Azyl
powrót do forum filmu Azyl

Bardzo sprawnie zrobiony standardowy thiller. Dobrze się ogląda, jest napięcie, niezła gra
aktorów. Jest jedna wada. film jest do bólu przewidywalny. W sam raz na weekendowy
wieczór, przy piwie i chipsach.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 6
crimson80

a dietka??

crimson80

oczywiscie, zawsze sie znajdzie taki jeden ktury zaaaawsze wszystko wie, i jak sie skoczy film, i jak sie potoczy. gratuluje braku muzgu i wspolczuje tobie.

ocenił(a) film na 6
kamas_z_matka

Ręce opadają. Coś ty za jeden?

crimson80

Mi rece opadly po przeczytaniu Twojego posta, ale nie bede pisal o kazdej czynnosci jaka wykonuje, kiedy odpowiadam na czyjs post, bo po pierwsze byloby to idiotyczne i infantylne, a po drugie niesmaczne i wulgarne.

Naprawde nastanow sie nad soba, geniuszu.

ocenił(a) film na 6
kamas_z_matka

Skąd w Tobie tyle nienawiści. Przecież ja tylko napisałem swoją opinie o filmie. Gdzie tam napisałem, że ja wszystko wiem. Czy to, że wiele rzeczy przewidziałem w tym filmie jest wynikiem braku mózgu? Chcesz się wyżyć, a nie umiesz i się kompromitujesz. A krytykuj tam sobie, ale z głową i filmy, a nie użytkowników tej strony.

crimson80

Nie chce sie wyzyc. Wyrazilem swoja opinie.

ocenił(a) film na 3
crimson80

kamas_z_matka czyli Pan "muzg" nauczył sie dodawać komentarze i teraz może zostać internetowym napinaczem wspierajmy go :D

dziobi91

Ty wszedzie bedziesz ten tekst wklejal? Nie masz zycia? Boze... Pokolenie jp i zmierzchu daje o sobie znac.

ocenił(a) film na 3
kamas_z_matka

Powiem Tyle nie jestem pokoleniem JP i nie oglądam zmierzchu ale widzę że ty jesteś prymitywnym internetowym napinaczem co kozak w necie cipa w świecie bawiłem się z tobą głupimi tekstami i miałem z ciebie ubaw jak nie potrafisz nic wymyślić inteligentnego tylko piszesz prymitywne obrazy innych. Jeśli jesteś faktycznie gejem w co wątpię(Jesteś zwykłym dzieckiem co nie ma co robić i szuka zaczepki w necie o czym świadczy fakt że w każdym komentarzu obrażasz kogoś) to wyjaśnia dlaczego masz tak prymitywny umysł. Zapamiętaj jedno to czy ktoś stawia dobrze przecinki czy pisze poprawnie ortograficznie nie świadczy o niczyjej inteligencji poczytaj sobie o IQ i oglądaj sobie dalej prymitywne filmy i udawaj że jesteś fajny, bo prawda jest taka że ty jesteś bez mózgim szympansem bo większość użytników forum nikogo nie obrażą w przeciwieństwie do ciebie co tylko świadczy że jesteś prymitywem wiec jeśli jesteś tak inteligentny jak mówisz to wiedział byś jak się zachować.

dziobi91

Nie bede dyskutowac z kims, kto uzywa takiej ilosci wulgaryzmow, ale chcialbym ci zlozyc wyrazy wspulczucia, i gratulacje za brak muzgu. Dobranoc, moze sie przespisz, i jutro sie troche dobrych manier nauczysz od jakiegos poczciwca. Dobranoc bydlaku bez wyksztalcenia.

ocenił(a) film na 3
kamas_z_matka

dyskutujesz ze mną cały dzień.
"Dobranoc bydlaku bez wyksztalcenia" sam używasz wulgaryzmów:D To nie ja pierwszy raz nazwałem kogoś bez "muzgiem" tylko ty:D
złożyć można wyrazy współczucia gejowi co robi laski drugiemu facetowi:D haha Cała polska z was się śmieje.

dziobi91

Nie praktykuję fellatio, ponieważ jest to obrzydliwe. Praktykuję natomiast anilingus.

A to, że cała Polska śmieje się ze środowiska homosexualnego jest obrazem polaków. Homofobiczne stado niedouczonych ignorantów bez zainteresowań i przyszłości.