PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104655}
7,2 11 tys. ocen
7,2 10 1 11407
6,6 7 krytyków
Baśń o ludziach stąd
powrót do forum filmu Baśń o ludziach stąd

Jedyne co dobre w tym filmie to dobre dialogii i orginalne żarty!!Jest kilka fajnych scen, a poza tym to nic ciekawego,no i jeszcze ciekawi bohaterowie!!!1

ocenił(a) film na 7
Paol0

zgadza sie, terminator to klasyk...
Jednak gdybym chcial trzymac w ulubionych klasyki bo "sa klasykami" to wolalbym dodac tam "wyjscie robotnikow z fabryki lumiere"...
BTW, klasyk czy nie, terminator 2 ssie. Jedynka lepsza, tylko efektowna mniej...

ocenił(a) film na 4
xmrrx

Tylko,że dla mnie nie ma znaczenia,że jest to klasyka ,Mi sie ten film bardzo podoba i jak leci w tv np.to zawsze obejrzę kolejny raz!!A to oznacza,że film jest wybitny i chce sie do niego wracać!!A samych klasyków nie mam w ulubionych,tylko te które mnie urzekły i przekonały!

ocenił(a) film na 7
Paol0

Sądze, że subiektywna ocena nie może nyć miarą wybitności...
Jeśli jednak może musisz się ze mną zgodzić, że "Baśń..." też jest wybitna, bo ja ją za taką uważam...

ocenił(a) film na 7
xmrrx

BTW, nie chce cie obrażać bo to nie w moim stylu, ale jestem głęboko przekonany, że a) nie zrozumiałeś tekstów, które są urokami tego filmu, lub b) nieuważnie oglądałeś.

ocenił(a) film na 4
xmrrx

Oczywiście,że to moja subiektywna ocena, za innych sie nie wypowiadam!Zrozumiałem teksty bo nie były one jakimiś zawiłymi metaforami,ale na daną chwilę komedie dla mnie muszą zabawiać i rozśmieszać a ten twór,był daleki od tego!!Film ma dosyć wysoką ocenę, wiec ludziom sie podoba, przynajmniej jakimś tam,dla mnie przeciętny,średni,do zapomnienia!!Pozdrawiam!