PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=423545}
5,9 3,6 tys. ocen
5,9 10 1 3640
Baby Blues
powrót do forum filmu Baby Blues

Znakomita uczta dla każdego kinomana ! Film który obowiązkowo trzeba zobaczyć . Dziecięcy Blues opowiada historię domu rodziny Williamsów w którym matka zajmuję się czworgiem rodzeństwa . Kobieta z dnia na dzień nie daje sobię rady ze swoimi obowiązkami . Jej mąż ze względu na pracę w domu bywa gościem . Pewnej nocy dochodzi do tragedii . Obraz skupia się na dzieciach . Obserwujemy ich dramatyczne losy i walkę o życie . Dom który był azylem zmienia się w piekło . BABY BLUES stawia ciekawe pytania , dla jednych to teoria dotycząca psychozy poporodwej , inni zaś odnajdą w niej doskonały przykład opętania . Główną sprawczynią tego zamieszania jest Colleen Porch , kiedy na początku filmu śpiewa dla swojego dziecka kołysankę , czuć nadchodzące zło , z każdym jej pojawieniem się na ekranie atmosfera zagrożenia narasta . Wielkie brawa dla tej aktorki , dawno nie widziałem tak dobrze zagranej postaci . Film bez dwóch zdań otrzymuję ode mnie najwyższą notę i z pewnością to nie jest moje ostatnie spotkanie z tą produkcją . Polecam .