Scena w sklepie z telewizorami jak kamera nakręciła rozmowę Mike'a z Marcusem i klienci w tym sklepie to oglądali.
NO rzeczywiście te dwie sceny genialne, a zwłaszcza ta z Lawrencem po prochach ;DD prawie ryczałem ze śmiechu.:) Dobre było także w zakładzie pogrzebowym, gdzie Mike szuka prochów w trupie i wyciąga jakiś narząd i " O jego nerka" ;DD
Jaka jest marka i model bryki, którą Lawrence i Smith pojechali do swojego szefa po akcji w zakładzie pogrzebowym?
ta scena z Reggiem co przyszedł po córkę Marcusa też mi się podobała
http://www.youtube.com/watch?v=HurN5fs_Ofc
Myslalam ze sie sikam ze smiechu jak przyszli pod pretekstem wyniszczyć szczury i Marcus sie ich wystraszył a Mike do niego i tego szefa ze to inny rodzaj - sukinkoty :D:D myslalam ze pekne ze smiechu , ta scena jak gadaja w sklepie tez jest the best i do niej pod koniec filmu jest ciąg dalszy jak oboje sa u swojego szefa i Marcusowi "stanął" hehehe:D:D
1. Scena, gdy po córkę Marcusa przychodzi ten chłopak, he-he.
-Ile masz lat?
-15, panie Burnett.
-Skur*****u, wyglądasz na 30.
2. Kostnica + wizyta u szefa.
3. Sklep z TV.
Ogólnie sceny z szefem są śmieszne, jak się wkurzał ;d
Tekst Marcusa był wtedy dobry:
"Patrz Mike, tata-szczur posuwa mamę-szczurzycę" :D
widzę że scena z chłopakiem córki przoduje :D i ja również ją uwielbiam ;P
W. Smith : " Po co tu przylazłeś czarnuchu ? "
albo : " .... i ja też z nim pojadę do ciebie i będzie skity kitty bang bang ! "
xD
mi się podobała piosenka w ich wykonaniu:) film bardzo zabawny a przy tym rewelacyjny (jak dla mnie) Smith.
W ogóle to jest hiperfajowa komedia akcji! Jeszcze napisy początkowe się nie skończyły, a o mało nie zginął główny czarny charakter, bo naćpane kobiety lekkich obyczajów bawiły się jego Berettą, która rzeczywiście wypaliła i trafiła w rzeźbę tuż obok głowy głównego czarnego charaktera. Albo jak bandyci spuszczali ze swojego pędącego tira auta na autostradę, to Bad Boysi mówili: "Pogięło ich", "Są chorzy" i "Aż mi zwieracz puścił". I jak tu się nie bawić przy tym filmie. Zresztą najlepsze filmy akcji i sensacyjne to są filmy akcji i sensacyjne klasy "Seniority" Filmy akcji i sensacyjne klasy "Seniority" to:
1. "Bad Boys"
2. "Bad Boys 2"
3. "S.W.A.T. Jednostka specjalna"
4. "Miami Vice"
Dobre są prócz waszych, sceny w domu po jatce z Jamajczykami (Marcus niby zaczyna przepraszać blond-dreda, ale widać, że coś jest nie tak i nagle kopniak). Scena w sklepie, jak zaczynają dość nietypowo "tańczyć".
Kwestie Mike'a, kiedy w przypływie adrenaliny i radości, że przeżył krzyczy do Marcusa "Właśnie o tym mówię! Od dziś tak właśnie masz jeździć/strzelać!". Myślę, że jest ich sporo, film to po prostu świetny miks komedii i akcji. Fani jednego z gatunków znajdą coś dla siebie :D
Moja ulubiona to ta jak przychodzi Reggie:DDD
You a virgin. Yes, Sir. Good. Keep it that way. Aint gonna be no fucking tonight.
You ever made love to a man? No. You want to? No Sir.