PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539161}
6,5 40 tys. ocen
6,5 10 1 40091
6,0 23 krytyków
Bad Boys for Life
powrót do forum filmu Bad Boys for Life

2020 - koronawirus, bad boys for life, psy 3 , La casa del papel !! Nie !!! Już nic nie potrafią kontynuować !!! Szkoda czasu

ocenił(a) film na 8
xxmike

oceniles baby driver na 7 ... jak zostałem gangsterem na 5 ... daj spokoj czlowieku :D

ocenił(a) film na 5
dzido_arkadiusz

I bardzo dobrze ocenił. Xxmike niestety coraz mniej ludzi naszego pokroju jest na filmwebie dlatego tyle razy nacinam się na syf typu nad boys. Szybcy i wściekli przy tym to film na faktach. Ale rozumiem że są ludzie których takie filmy bawią, tacy też są potrzebni swiatu

ocenił(a) film na 3
xxmike

Ja jeszcze bardziej jestem zły - ocena 3 - że w dzisiejszych czasach 95% kina amerykańskiego to chłam. Nie mówię nie byłem w kinie oglądałem w internecie z napisami gdzie 85% napisów była zła ale nie samą "mową" człowiek żyje. 1 cześć Bad Boys ma tyle co ja lat i była jednym z najlepszych filmów lat 90, dwójka nie wiele gorsza. Ale to to przeszło ludzkie pojęcie, spojler może być w tym miejscu co łączy Gliniarza z Bevelly Hills 3 i Bad Boys 3? Kto oglądał ten wie i nie mówię tu o kolorze skóry głownego/ych postaci. Żarty których nawet suchary by się wstydziły. Niektórych rzeczy się nie tyka, jak g*wna.