6,4 8,7 tys. ocen
6,4 10 1 8719
5,5 4 krytyków
Bandslam
powrót do forum filmu Bandslam

Jak mogli kogoś takiego obsadzić w filmie...
Ogólnie film jak na disneyową produkcje fajny :)

ocenił(a) film na 6
youarenotalone18

Moim zdaniem wygląda trochę psychicznie xD

ocenił(a) film na 8
asika05

A czego się spodziewałaś po chłopaku, na którym za winę ojca (!) całe miasto się znęcało latami?

ocenił(a) film na 7
youarenotalone18

Postać Willa moim zdaniem bardzo udana, choć mogli go zrobić jeszcze bardziej charakterystycznego, ale woleli chyba nie przesadzać. Menadżer zespołu nie musi być najładniejszy, a wręcz dzięki temu, że nie rzuca się w oczy to pokazuje lepiej jak ważne w tej branży są umiejętności i wiedza, a nie tylko ładna twarz i plecy. To właśnie ta magia muzyki.

ocenił(a) film na 7
Prometeusz

Zgadzam się ale troche to nierealne że takie laski w ogóle zwracają uwage na takiego kolesia a co dopiero całują z nim ,są o niego zazdrosne itd :D

ocenił(a) film na 7
pati1109

Mnie nie pytaj. Ja tam kobiet nie rozumiem. :) Jednak z życia znam większych brzydalów + plus tona kiczu w lifestyle'u, którzy znajdują fajne dziewczyny.

Mogę mieć teorie, że nie szukały w nim z początku chłopaka a taką psiapsiółkę z ptaszkiem :D Potem emocje oślepiły :P

ocenił(a) film na 5
youarenotalone18

Są tacy faceci, którzy choć nie grzeszą urodą, mają w sobie coś przyciągającego, coś w spojrzeniu czy zachowaniu, co sprawia, że wydają się interesujący, inteligentni, czarujący i tajemniczy - wtedy potrafimy (przynajmniej ja potrafię) przymknąć oko na pewne minusy w wyglądzie, jednak z tym gościem z pewnością tak nie jest, główny bohater nie tylko jest nieatrakcyjny ale i nieciekawy, a momentami odrażający w wyglądzie i mimice twarzy
Jego gra aktorska również nie powala, a dobieranie go z Vanessą Hudgens robi to wszystko jeszcze bardziej idiotycznym, więc ja również zastanawiam się dlaczego ktoś postanowił obsadzić go jako główną postać w tym filmie...