PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94744}

Basen

Swimming Pool - Der Tod feiert mit
2001
5,1 6,0 tys. ocen
5,1 10 1 5962
4,4 5 krytyków
Basen
powrót do forum filmu Basen

2/10.

ocenił(a) film na 2

Jak dla mnie, to był po prostu głupi, przewidywalny i przerażająco schematyczny.

ocenił(a) film na 10
ecude

Ty sam jestes glupi!!!
Kac Vegas wystawiasz note 1, a Truman Show 9, a chcesz obejrzeć film Ksiezniczka i Żaba to albo jesteś nie normalny albo masz dziecko 7 lat!!
Kac Vegas to jest jedna z lepszych komedii Świata, a Truman Show to totalne dno nawet sam Jim Carey wypowiedzial sie na temat tego filmu ze to jeden z gorszych filmów jakich zagrał!!
No ale są równiez rózne charaktery, opinie, wyznania tak jak i pedały, lesby i inne choroby a z tobą tez jest cos nie tak!!

ocenił(a) film na 7
nikostorun

Zgadzam się w 100%

Kac vegas jest the best

A Basen trzyma w napięciu inie jest taki przewidywalny

użytkownik usunięty
vergin8

trzyma w napięciu?! w którym momencie.
Wieje nudą całe 90min, schematyczny i przewidywalny do bólu, na dodatek aktorstwo i scenariusz na tak żenującym poziomie, że szkoda słów. 2/10 Ten 1 za odwagę wypuszczenia tego "dzieła".

ocenił(a) film na 2

Podpisuję się pod tym. Ja dałem 2 chyba tylko za urodę dziewcząt .. niektórych :)

ocenił(a) film na 2
nikostorun

Kac Vegas jedną z lepszych komedii Świata?!?!?!? Dostałem większej gęsiej skórki niż przy oglądaniu tego całego ''Basenu'' hehe. Dobre ,na prawdę dobre. A jeszcze lepsze jest jak ktoś ocenia to ''coś'' na dychę. Basen Arcydziełem ... śmiech na sali :)
Widzę ,iż co niektórzy w ogóle sobie nie dadzą nic wytłumaczyć.