Jak dla mnie Basen to jeden z tych filmów, które pomimo złych recenzji naprawde mi sie podobał. Zdaję sobie sprawe ze wszystkich jego mankamentów (ktorych jest od groma), ale jest bardzo przyjemny w odbiorze. W kategorii filmików imprezowych, gdzie można sie pośmiać, pokomentować i jednocześnie się nie nudzić jest doskonały.
Jest to horror/thriller średniej klasy w kilku momentach można się zdziwić,ale ogólnie są o wiele lepsze filmy.
6/10
Hmm nawet jak to oglądałam wcześniej jako srajtek to nigdy mnie nie przeraził. Taki kurcze fajny do wyluzowania się film.
A mi jest tylko szkoda tego, że już w pierwszej scenie można się domyślić kto zabija :(:(
Dokładnie. Poza tym zdziwiliśmy się z siostrą, że śmiejemy się prawie ze wszystkiego, a napięcie jakieś tam ciągle jest... 5/10 Sami wymyśliliśmy kilka całkiem przewidywalnych scen, które spokojnie można by tu wsadzić xD
Mnie ten horror też przypadł do gustu
Ocena 8/10
Zaniżyłem ocenę bo bohaterka pokazała cycki xD
Zauważyłem że jesteś facetem więc nie rozumiem dlaczego obniżyłeś przez to ocenę że kobieta pokazała cycki w filmie.
Z normalnego punktu widzenia własnie przez tą scenę twoja ocena powinna być wyższa.
To nie jest żaden argument kolego.
Ja też widziałem dużo cycków, tylko że mi to się nie nudzi, tak jak zapewne większości męskiej części Filmwebowiczów.
Zatem niewiele horrorów obejrzałeś skoro takie coś na 8 oceniasz i to jeszcze jako zaniżona ocena :)