Jeżeli ktoś spodziewa się oskarowych ról, głębokich i przemyślanych tekstów niech omija ten film szerokim łukiem, ew zobaczy powie że jest głupi oceni 3/10 i zrobi z siebie pajaca.
Co więc w filmie mamy?
-efekty
-akcja
-efekty
-akcja
-humor i to całkiem niezły
-rewelacyjną muze, bo napewno przy AC/DC każdy po cichutku nogą sobie tupał
dla mnie jak na rozwałkowe kino sci-fi rewelka
Zgadzam się z rozmówcą xxl1. SF to SF. Jak komuś się nie podobał to niech sobie idzie na Titanica czyde.
Super fil:-)tak jak powiedziales efekty akcja efekty akcja wlasnie wrocilem z seansu naprawde film warty obejrzenia do tego pelen humoru. Muzyka znakomicie dobrana. Rihanna wporzadku dobrze nawet ze nie grala roli jakos bardziej rozbudowane dla niej wsam raz. Tworcy transformersow znaja sie na swojej robocie.
Ale mam tez kilka minusow wsumie to chyba dwa albo trzy
- moment gdy zastanawiaja sie co to za cholerstwo przed nimi jest w wodzie naprawde trudno zgadnac:p juz po tej fali akustycznej prul bym do nich ze wszystkiego co ma ten okret
-tak samo jak w bitwie o LA zabraklo mi mega bitwy w ktorej brala by udzial cala ta flota co stala za bariera ze tak sie wyraze rozpierducha na maxa hehe a nie tylko jeden okret.
-hmmmm zapomnialem
Aa moze to drobiazg ale nie wiem czy chociaz raz trafili w te mechy z tego dzialka 40mm a mechy bowinny miec moze bardziej rozbudowane uzbrojenie nie tylko jeden rodzaj ale takie tam moje czepianie film naprawde swietny warty obejrzenia w kinie dla tych efektow i akcji.
Podobal mi sie panten z tym ze nie mogli ich radarem namierzyc przez co wiekszosc uzbrojenia byla bezuzyteczna pokazuje to dobrze slabosc wspolczesnego uzbrojenia moze tylko wzgledem kosmitow ale jednak:p
Ludzie z nasa powini ten film obejrzec ni cholery nie wysylac mi zadnych sygnalow w kosmos:p
Porażka. Jak może podobać się wam ten odgrzewany kotlet? Na moim seansie ludzie wyśmiali ten film. Pewnie należycie do tych osób co z wrażenia kurczowo zaciskali kubki z Colą :P Film naprawdę słaby. Bardziej polecam AP zjazd absolwentów. Byłem na obu pokazach przedpremierowych i naprawdę polecam Stiflera i spółkę :)
1. Jak był to Twój seans to po co ludziom pokazałeś ten film skoro go wyśmiali a AP był tak zajebisty.
2. Teraz w ich oczach jesteś kretynem i sandałem.
3. Bo jak można porównywać SF do komedii. (murzyn vs chinol)
4. i jak można mieć nick frodo - największy kondon shire
dkładnie zgadzam się :) nie jest to film z cyklu "urzekła mnie twoja historia" :PPPP liczy się dobra zabawa świetne efekty specjalne i porzadna strzelanka... typowe kino do odpreżenia :))